- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok.
bednarik fórumtárs küldött nekem még a tavasz pár chili magot, ez úton is hálásan köszönöm.
Viszont, már ő sem tudta milyen fajta magot küld, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Remélem a termések magukért beszélnek.
Gondolom a bal szélsők sima paprikák, a második nagyon finom bár nem csípős, a lenti középső négy szintén finom és csíp is (legutóbb kétszer is
), jobb alsó kettőt pedig én vettem az OBI-ban azt azért tudom hogy a legerősebb chili fajta (bár pár hete semmit sem csípett, lehet még nem érett be). A többit még azt hiszem nem ízleltem.
Szóval melyiknek mi a neve? Van valami titkos recept hozzájuk? Nem csak a szó szoros értelmében.
Meg majd utána fogok nézni hogyan kell eltenni a magokat vagy akár a töveket jövő nyárra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- HP DL360 Gen10, 2x Xeon Gold 6133 (2x20Core) 64GB RAM, 4xLFF
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Gainward GeForce GTX 1660 SUPER GHOST 6GB GDDR6 192bit,2 ventis,ledeshibátlan működéssel!
- Ati Radeon 9700 VGA-t keresek
- Olcsón nyomtatnál? Keveset ment HP Laserjetpro M1132MFP lézer scanner
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest