Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- New Game Blitz - 2024
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én pár éve első próbálkozásra 1szobás panelban fogtam pár balkonládát, 6-8 magokat elszórtam bennük kb 1-2 centivel a felszín alatt általános virágföldbe és kb mind kikelt jalapeno+birds eye chili volt... itt már csak egy töredéke látszik, mert ritkítottuk és ajándékoztuk akinek csak tudtuk ...ja és egyik kolléga tanácsára időnként adtam neki muskátli tápoldatos vízből... szó szerint később benőtték az ablakot úgy, hogy lejjebb kellett őket pakolni és ki kellett mind támasztani, mert dőltek volna erkély híján a legnagyobb bajom a levéltetvekkel lett később itt még egy kép a termésről
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crypto Trade
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB DDR4 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest