Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
Ezek szerint nem érted, mert rosszul fogalmaztam. Teszek azért, hogy kiderüljöm, mi a helyzet, de örülnék ha nálunk maradna.
Attól függetlenül nem fogom elsumákolni, úgy tűnik neked ez jött le.De tessék, módosítottam, hogy ne fájjon a szíved.
Kalandor: Mert mit kéne csinálni, ha nem találjuk meg a gazdit? Várom az értelmes elképzelést...
A menhelyesdire reagálva meg, egyáltalán nem terveztünk kutyát, arról a helyről pedig nem kell. Nálam (inkább a szüleimnél) jobban senki sem tudja, milyen szar tud lenni az a helyzet. Az előző kutyánk onnan volt, és az egész életét végigszenvedte... kis túlzással, de folyton beteg volt.
-
stranger28
addikt
Pont ezt írtam az előbb, hogy az kurvára nem sunnyogás, hogy elviszik dokihoz, eleve reménykedve (mivel tudják, hogy ott valószínű meg lesz a gazdája), hogy náluk maradHAT. Egy sunnyogós, nem becsületes ember azt írta volna, hogy elviszik orvoshoz, nem férges-e. Ő mit írt? Reméli, hogy azért nála maradhat...
Ugyanazt jelenti, csak féltem, hogy megsértődsz rajta, pedig nem célom.
-
stranger28
addikt
Az jön le, hogy becsületes emberek és visszaadják, de nem jó szájízzel. Aki leszarná, az eleve nem remél ilyet, mert eleve tudja, hogy megtartja.
(#34) bundilolo: Nem kell bemutatni a kutyákat nekem, elhiheted. Viszont lehet gondolni ezekre, érdekes, mennyien meg tudják oldani.
-
stranger28
addikt
Nem, te nem érted.
Ők nem csak akkor adják vissza, ha keresik gazdiék, hanem, ha megtalálják, hogy kihez tartozik. Ez ekvivalens azzal, mintha felkutatnák a gazdáját. Benne van a szövegben, hogy elviszik orvoshoz. Ott szerinted mi fog történni?Leadás pedig nem játszik, pont az előbb írtam miért.
Persze, meg még hívjanak végig mindenkit, hogy ki volt olyan balfasz, hogy elhagyta a kutyáját.
Igen. Másrészt FB-on már rengetegen fenn vannak, ismerősök ismerősei is ráismerhetnek, stb. -
stranger28
addikt
Sehol sem. Én arról beszélek, hogy még nem járunk a lopásnál. Egy tárcánál az lenne, de itt még nem az, mivel _önként_ elviszik orvoshoz, hogy tudjanak a kutyáról valamit, és _önként_ adják vissza, ha van valami. Ha nincs, nem jelentkezik _senki_, akkor mi a fenét csinálnának? Engedjék ki, mert ez juj nem erkölcsös, meg a törvény, meg a lópipilő? Ne vicceljünk már.
Fészbukra is felrakták... Aki keresi, kiplakátolja majd, ők pedig felhívják... Ilyenek.

-
stranger28
addikt
Ha ere sem volt képes megtanítani, akkor nagyon érdekelheti, hogy mennyire az övé. Ha pedig tényleg valami valószínűtlen dolog miatt ment el, de fontos a gazdának, akkor meg fogja találni, ők meg visszaadják, ennyi.

És tudod mit? Meg fogja köszönni, mert addig sem az utcán kóborol, nem ütik el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(már ha nem ironikusan értetted
)
Attól függetlenül nem fogom elsumákolni, úgy tűnik neked ez jött le.

De ezt biztos ő is tudja, amennyiben nem IQ 40.
Ők nem csak akkor adják vissza, ha keresik gazdiék, hanem, ha megtalálják, hogy kihez tartozik. Ez ekvivalens azzal, mintha felkutatnák a gazdáját. Benne van a szövegben, hogy elviszik orvoshoz. Ott szerinted mi fog történni?