Új hozzászólás Aktív témák

• gabro0

őstag

válasz pc360 #16 üzenetére

Amit írtál az egyik, bár nem érint, mivel a telefonom nem képes biometrikus azonosításra. :(

A számláló ami mutatja hány fájl van a mappákban és mekkora a mérete csak dísz. Az üres mappára azt írja van benne valami, ha mappán belül van még 5 mappa vagy üresnek jelzi vagy hogy 5 fájl van benne (nincs rejtett fájl), pár fájlt tartalmazó. Áhhh hektikus az egész. Jó még egyszer sem volt és nem egyedi hiba. A következő pedig ebből jön. Nem egyedi: a fejlesztőnek szépen megírják a problémákat, csak nagy ívben tesz rá (itt lehet válogatni). Szóval nincs rendes támogatás.

Csak hogy még egy példát említsek: a Windows 10 őszi alkotói frissítés (1709) kikapcsolta alapból az SMBv1 támogatást [link] és SMBv2-vel helyettesítette. A v1 csak bütyköléssel hívható elő és minek, ha ott a jobb v2. Legalább 10 éve elérhető a szabvány, nem új dolog. Ennek ellenére a v1 kikapcsolása után szűk fél évvel kapcsolt a fejlesztő, hogy hoppá, kéne v2 támogatás.

Megint másik dolog: emlékeim szerint 1 teljes évig volt benne egy olyan felhőszolgáltatás, amit megszüntettek. Ha nem olvas híreket, esetleg emaileket a felhasználó, azt hiheti hogy hibás az alkalmazás. Valójában jól működik, csak hát nincs mihez kapcsolódnia.

Összegezve tök jó alkalmazás lenne, csak túl sok idő után kerül be egy-egy javítás és hiába írják le az emberek mi a gond, jó ideig nem reagálnak rá. Sajnos mind saját tapasztalat, sokat szívtam, mindenben kerestem a hibát csak a fájlkezelőben nem. Fájlkezelés alap OS funkció, nem gondolná az ember, hogy hibás lehet... Nem az OS hibája, tudom, csak na.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés