- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Nekem elég szimpi az FX, meg is vettem, de (már régen néztem utoljára) amikor használtam nagyon hiányoltam a MEGA cloud-ot. viszont szerintem ami most a top fájlkezelő az az Mixplorer az XDA Labs-ról.
A Solidhoz én is hozzászólnék: nem rossz fájlkezelő, de nagyon szíven ütött, hogy a MEGA cloud támogatás + az Usb otg támogatás is fizetős. Egyébként nálam holtversenyben van a tc-vel, ezek is fent vannak nálam + root műveletekhez az elengedhetetlen root explorer
@PC360: neked is rosszul küldtem a nevet: Mixplorer az Mxplorer helyett
-
SunMount3r
nagyúr
Win10-ben egyáltalán nem ördöngősség vissza kapcsolni az SMB 1-et, pár kattintás az egész.
Az viszont, hogy a Win-es megosztás hozzáférést az ES-ben egy kis keresgélés után egyből be tudtam állítani, míg a Solid-ban speciel én nem tudtam magamtól rájönni. Valami egyedi logikát követ, az opciók számomra értelmezhetetlenek voltak. Ki lehet guglizni, persze, de inkább hagytam.
Ahogy eddig olvastam amúgy, a Solid-ot inkább az ingyenes ES alternatívájaként szokták ajánlani, hogy mégis, jobb, mint a reklámok. A fizetős ES-t viszont előbbre sorolják.
-
-
pc360
addikt
Köszi! A most fent lévő xmit Widget" appot én azért szeretem, mert 2 féle widgetje van, amivel a főképernyőről azonnal tudom indítani a géem. Ha ezt tudja a másik is, és pofás a kinézete, akkor semmi akadálya. A néet darabot úgysem frissítik már sajnos 2014 óta.
Milen hülyeségekre gondolsz a Solidnál? Mikor nézted utoljára? Én egy olyanba akadtam bele, hogy nem engedett átváltani a Dropbox fiókomra: állandóan kérte a mesterjelszavam, de hiába fogadta el ujjlenyomat formában, mindig visszaváltott a belső táhelyre. Sima jelszóval működik a belépés. Más hibáról nem tudok. A fizetős verziót használom megelégedéssel. Megnézem az FX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest