- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Hahóó
Nekem két RAT5-ösöm volt de, soha többet.
Megállt a kurzor a monitor közepén mindkét egérnél és egy hónapomba telt amíg az okos szervizesek elhitték,hogy mi a hiba.
Nem egyből jött ki, hanem kb egy hét után! Nem hinném,hogy valaki is egy hétig tesztelni a szervizben egy egeret,hogy jó-e,mert csak rádugják aztán kész is!
Lehet,hogy pont rossz szériát fogtam ki,de egy 15k egértől nem ezt vártam.
Egy G400as lett helyette és tökéletesPedig k....a jól néznek ki
-
forras2
őstag
Hát, első ránézésre, kicsit oldalról, kicsit előröl, kicsit felülről nézve, az első dolog ami beugrik róla, a batman kocsija, a batmobil
-
Findzs
addikt
transformers egér
nem akart még elrabolni ?egyébként tetszetős cucc, kipróbálnám
köszi az írást
-
zoltanz
nagyúr
Nem rossz bár én a minimalista kinézetért rajongok inkább, ha nem lenne rajta ennyi gomb.
Padot milyet használsz hozzá? -
wolfwood
csendes tag
Nem rossz jószág
-
Dyingsoul
veterán
Ajánlanám figyelmedbe valamelyik műanyag agérpadot. Nézz körül mi van a piacon, és aszerint dönts, lehetőség szerint ha van ismerősöd, aki kölcsön tudná adni, akkor előtte próbáld is ki, de szerintem a csúszásra megoldást jelentene egy teljesen műanyag pad. Én még anno Razer Diamondback Plasma-hoz vettem egy X-Ray Thunder-9 -et, azóta is azt használom, pedig már egeret is cseréltem: most egy Roccat Kone-t tologatok rajta, a csúszása pedig marhajó.
A műanyag pad egyetlen hátránya a koszolódás, a por, mely könnyen letisztítható, bár állandóan tisztogatni kell, valamint kemény lehet a csuklódnak. Én megszoktam - Performance mindenek felett!
-
ZolikaE46
senior tag
Számomra az eddigi legjobb egér... Igaz tényleg minimálisan nehéz volt, de hamar hozzá szoktam egy két nap alatt... Ma lesz igazi bevetésen, mert ma este lanozás, de eddig tapasztalataim alapján nem hinném bármi rossz érhetne vele kapcsolatba. Úgy, hogy én csak dicsérni tudom.
-
mhorvat
senior tag
Olyan érzésem támad az egér láttán, mintha a Logi G9-es kicsit nekivetkőzött volna.
-
Cyberpunk
félisten
Durván néz ki
De én megmaradok az MX518-asomnál. Már 5 éve gyötröm, igaz egy kissé ütött kopott már, de jól bírja még mindig -
LackoMester
addikt
Jó kis írás.
Nemrossz egér, de az ára szerintem elég húzós. Ennyi pénzért , hát nemtudom.Inkább valami Logitech vagy Razer egeret választottam volna 20-30-40 Euróval olcsóbbért. ( Logitech G500, G9x vagy Razer Imperator, Lachesis) Amik szerintem jobbak.
szigorúan magánvélemény -
Nitrotitó
csendes tag
Jó cikk!!
Komoly kis rágcsálót mutattál be! -
rolkaDb
aktív tag
jó kis rat ez!
-
rauschie
senior tag
Elsőre jól néz ki ez a testre szabható cyborg design de nekem a Cyborg Evo force joysticken nem jött be kényelemre. Viszont a force feedbackje erős és egy minimális deadzonetól eltekintve nagyon robusztus, időtálló a cucc, szóval a Saitek, mint gyártó, azt hiszem elég minőségi cuccokat gyárt.
-
trassher
addikt
A strogg-ok ezzel tolják a quake 4-et az tuti. Elég futurisztikus a külseje, de bejön
-
moha21
veterán
Official Saitek Cyborg RAT 9 (R.A.T.) Mouse Video - PC
Elég durva videó.
-
Optimus fővezér is megirigyelné ezt a külsőt
-
Gude
senior tag
Nagyon futurisztikus külsővel rendelkezik a terminátor patkány.
-
^Clown
addikt
Nagyon beteg ez a patkány
-
tommje
tag
Én is ilyenre vágyakozom de 10 ezer forintnál többet nem szeretek egérre szánni .
Nagyon egyedi egy ilyen R.A.T -
XuChi
addikt
Atya ég ez nagyon komoly. Nekem kell egy ilyen most azonnal.
-
Sajtix
csendes tag
Durva cucc, nekem először a Batmobile jutott eszembe róla.
-
HyP3b0y
senior tag
Szép nagyon meg minden, de én túlzásnak érzem.
Nem ettől lesz vki überbrutálislelőhetetlen gamer...a magas DPIket még megértem, de kb. 2000ig van értelme, formailag legyen némileg ergonómikus, de ne épüljön rá a kezemre, kell a szabadság. Még talán a súlyozásnak van értelme, de az is megszokás kérdése...Tehát sok a csicsa és el is kérik az árát.
-
oxox
addikt
erdekes minden esetre....mint valami eppen atalakulo transformers....mondjuk az 5600-as erzekenysegbol azt gondolnam, hogy ez valami highend ultrapro eger...meg a kulseje sem hetkoznapi hasznalatot feltetelez bennem
-
kexksz
addikt
Kár, hogy a Saitek szervize inkább közelebb áll a sz*rhoz mint a jóhoz, így a franc se vesz tőlük semmit...
-
total90
veterán
Kinézetre üt, de nem tudom mennyire lenne nekem kényelmes. Köszi a bemutatót ezért
-
capulet75
addikt
Amúgy az egér kib@..ot jól néz ki,lehet lecserélem a deathaddert de ahhoz elöbb ki kell próbálnom.
-
bognar110
őstag
Komoly kis cucc
sok extra van rajta.
-
aDM|RaL^
őstag
Az a poén, hogy sehol nem látni a Saitek nevet a terméken/keken.
Mégis mindenki (még a magyar boltok is) ezt társítják rögtön.
A hivatalos site-on pedig Mad Catz a cégnév, hogy is van ez?
www.cyborggaming.com -
zso73
veterán
A legutolsó képen mi az a tekerő, ami ki van szerelve?
-
AndrewTdi
addikt
Én a kotyogós műanyagságot valahogy nem észlelem. még akkor sem kotyog, zörög, klattyog, ha pöckölgetem az egeret. szvsz minden a helyén van.
#10) romero28: A kényelem is szubjekítv. nekem sincs annyira nagy kezem és előtte egy Habum volt. De simán be tudtam állítani úgy, hogy kényelmes legyen. nyilván nem a letisztult, íves, gömbölyű forma, de nem mondanám kényelmetlennek.
-
darkarthur
senior tag
Hát, köszi ezt az áttekintést! Megtetszett ez a patkány, lehet ez lesz az X7-es utódja
-
Dönölű!
Hol vetted és mennyiért? A kinézet is bejön, de ami a lényeg: testreszabható a mérete! Hosszú évek óta várok egy hatalmas patkányra, mert akkora a kezem mint egy péklapát.
-
HPAA
őstag
tiszta transformers ..
-
romero28
senior tag
szép egér , meg jópofa az az állítgatási lehetőség , de hard gamerek-nek nagyon nem ajánlom , mivel állati kényelmetlen
-
olbaidhun
őstag
Szép egérke!
-
Mint a Chokito, ronda és finom
-
plus44
veterán
Szép hogy lehet állítani meg minden, de olyan kotyogó műanyagból van, leginkább a tenyered alatti nagyobb panel mozog nagyon durván. Inkább már egy egyben lévő egér, ami ugyanezt nyújtja...
-
ch003067
addikt
Elég durva cuccosnak tűnik
-
AssAssynn
addikt
Hát mi tagadás elég durván, s nyersen néz ki!
-
Django00
csendes tag
Elég komoly darabnak tűnik. Ahogy az árát néztem az sem gyenge. Én tuti nem adnék ki egy egérért ennyit, persze nem is vagyok valami nagy gamer
.
-
kpal
nagyúr
Szép patkány !
-
hackeeeee
Jómunkásember
Havernak is ilyen egere van, vagy volt, nemtom már. Vagyis nem pont ez, vagy Én már nemtom, de az is ilyen elektromosan "széttolható" volt meg ilyenek. Nekem egyáltalán nem jött be, számomra nem kényelmes.. :\
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest