- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Mondjuk kíváncsi lennék a cíkkíró mit gondol azokról akik még nem GUI előtt butultak... azaz szocializálódtak."
Mit gondoljak olyan emberről, aki egy "Hello World!"-öt nem tud lefordítani, mert nem tudja merre van a parancssor szerinted? Pedig érdemes lenne betenni az ECDL vizsgák közé, mert elég szánalom, hogy tanulnak C-t programozni Windowson esetleg, de DevCpp nélkül meg van halva az összes...
Elmondom mi a gond a Windowsszal szerintem, aztán kíváncsi vagyok én is az ellenvéleményre. Annyi a nagy baj, hogy a tipikus felhasználókat csak arra tanítják meg, hogy az amúgy is borsos árú szoftver alapjaival a végére semmit sem tudnak kezdeni, a még drágább IDE-s fejlesztői környezetek nélkül.
Mondok egy példát, hogy érthető legyen teljesen: megkérdezek egy Windows felhasználót, hogy mihez ért: "Tudom magas szinten kezelni a Word-öt, Excelt, tudok prezentációt is készíteni...
" "Oké, akkor az alapok mennek, de mi a helyzet a Windowsszal?" "???" "Kötegelt parancsfájlokat tudsz írni? Tudod használni a parancssort?" "Őőő... " "Ja, jó. Oké..." "Értesz a D3D-hez...?
"
A C nyelv maga is, mint az első magas szintű programnyelv, amely alkalmas volt egyáltalán operációs rendszer -többek közt az alap kernelek- megalkotására eredetileg a Unix számára készült és nem a Windows alá!
Számtalan eszköz van, ami még mindig csak a Linux alatt elérhető. Hogy mást ne mondjak a gcc make rendszere, ha megy is Windows alatt, azok a megoldások mindenre valók, csak programozni nem.
..de ha nem olvastad volna a kapcsolódó cikket: fordítsunk Andorid forrást Windows alatt! Megnézném hogy sikerül. Egyébként nem lehetetlen. Már vannak rá igen kellemes törekvések...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Opel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest