- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
kaszablanka #7430 üzenetére
A szerelő ismerős csak azt mondta, hogy még egyetlen hibás inverter elektronikával sem találkozott. Kezelőegységgel annál többel. Ezt én is alátámasztom, mert szüleim Indesit felültöltősében és a mi régi Indesit mosó-szárítónkban is javítottam már a vezérlést kiszáradt kondik miatt.
A szénkefés lehet, hogy kisebb (nem tudom), de mégis magasabb a felhasznált réz mennyisége mint az inverteresnél. -
farkas-j
őstag
válasz
kaszablanka #7396 üzenetére
Azért ennél van még lényegesen nagyobb előnye. Nagyságrenddel nagyobb nyomatéka van már alacsony fordulaton is, mint a szénkefés motoroknak. Tökéletes, finom és fokozatmentes fordulatszám szabályzást lehet csinálni hozzá.
"van inverter(elektronika) amire nem jár a 10-20 év garancia és nagy biztonsággal az szokott tönkremenni."
Ezt az információt nem tudom honnan vetted, mert a szervizes ismerősöm ezt az infót már korábban cáfolta amikor rákérdeztem. -
stellaz
veterán
válasz
kaszablanka #7396 üzenetére
Gondolom csak mosás közben,van centrifuga ugyanolyan hangos? 2. mosó gépünket cserélném, az első szivattyúja ment tönkre, a mostani kicsit csapagyas hangon centrizik így 7 évesen és a 45 ezres támogatással ez jó alkalom. Nem a legjobb vagy legolcsóbb gép kell, hanem a leg ár érték arányosabb.
Szárítóból elux van, mosogatógép meg Bosch. Jók, nincs rájuk panaszom.
-
BlackJack21
tag
válasz
kaszablanka #7237 üzenetére
Nem fogalmaztam egyértelműen, a gyári összeépítő keretet kellene a mosógéphez rögzíteni a szettben található csavarokkal. Amúgy én sem hiszem, hogy az ~50kg-os szárító leesne a mosógép tetejéről, ha az összeépítő keret pereme oldalról is “ráül” a mosógépre.
-
farkas-j
őstag
válasz
kaszablanka #7238 üzenetére
Amikor a bejegyzést írtam, ő még nem jelezte, hogy megoldódott a probléma! Csak rá két napra rá írta, de én azóta nem olvastam azt a fórumot. Most, hogy jelezted azt is beidézem:
"mea culpa. Úgy néz ki, hogy sok volt a ruha (még nem biztos) a gépben, ezért állt ki e10-re...szóval visszavontam, amit írtam, persze ez függ attól, h tényleg mi voltunk bénák, s túlpakoltuk, bár akkor nem kéne jeleznie? "
Azért a saját AEG gép tapasztalatom még most is áll. Hűtőszekrény fronton biztosan semmivel sem jobb az AEG mint a többi gyártó. A régi hűtőnket sosem kellett javítani (apámék most is használják) az AEG-et meg már kétszer, nem kis pénzért, több heti alkatrész várással. Szóval az AEG név számomra már nem a minőség védjegye! Ugyan olyan kommersz gyártó (Electrolux) mint a többi. -
törölt tag
válasz
kaszablanka #6443 üzenetére
Gondolom a teszten "leszereplő" Miele gép miatt írtad. Nos, ahogy írtam is, ez egy teszt volt, amiben azon típusok elvéreztek az öblítés során. Nyilván ha vannak extra öblítési funkciók, és használták volna őket - ahogyan másokban is lehetett volna ha van - akkor jobb eredményt kaptak volna adott tevékenységükre. Akkor viszont más eredményt kaptak volna víz-és energiafelhasználásra és használhatóságra, melynek része a mosási ciklus ideje. Talán még az energia címke is mást mutatna akkor. (az UK tesztoldalon volt példa, hogy nem fogadták el a gyári besorolást éppen ilyen eset miatt és ezt külön jelezték is)
Valahol talán még megvan - hacsak nem törölte azt is Mod. - az, amiben az ilyen funkció meglétét kerestem pár gépben, éppen azért, hogy ez talán segíthet a "száraz" öblítés okozta szermaradványok ellen.-------------------------
Más:
Nyilván pár alkalommal már leírásra került az, hogy egy gyári 5 év garancia nem összehasonlítható egy vásárolt, biztosító által adott kiegészítő biztosítással.
Elég elgondolkodtató, hogy valamely cég egy "tartós" fogyasztási cikkel 12 hó garival jön ki a piacra.
Biztosítók megítélése
Részlet, ha valaki nem akar linket nyitni:
A válaszadók a legelégedettebbek az egyes biztosítók termékkínálatával (3,49), illetve az ügyfélszolgálatok teljesítményével voltak (3,47). Vélhetően az eleve negatív kontextusnak is köszönhető, hogy a kárrendezés folyamata kapta a legalacsonyabb osztályzatot (3,27), és hűséges ügyfelek pozitív megkülönböztetését is sokan hiányolják (3,28).Mondom ezt úgy, hogy jó pár évet lehúztam azon az oldalon és talán picivel nagyobb rálátásom volt a napi gyakorlatra.
-
blattida
nagyúr
válasz
kaszablanka #6374 üzenetére
Ez is legalább annyira állítólagos, mint az, hogy a víz a mount everest tetején nagyjából 70 C fokon forr föl. Mind a kettő tény, ha tetszik valakinek, ha nem. Nem véletlenül nem terjed a dd megoldás mosógépekben. Minden csapágy és szimering előbb vagy utóbb átengedi a vizet, ami szíjhajtásnál nem tud kárt tenni a motorban vagy annak elektronikájában, pont a távolság miatt, ami viszont egy dd gépben, mondhatni, nincs, mivel gyakorlatilag csak 10-20 milliméterről van szó, egy közös tengelyen. A garancia meg valóban nem vonatkozik a beázás miatt keletkező hibákra, így gyakorlatilag gazdasági totálkár lesz belőle (40-50 ezer forintos javítási tétel).
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
kaszablanka #6374 üzenetére
Oké de minden gépben van szimering, ez bármelyik tiptusnál előfordulhat.
Akkor lehet mégis jobb döntés volt a samsung inverteres megoldása? -
törölt tag
válasz
kaszablanka #6276 üzenetére
Oszd el kettővel és kb megkapod a valós árukat, +mindkét gépe 5 év garis lesz.
-
Csorbi
addikt
válasz
kaszablanka #6276 üzenetére
Azért nézd meg mennyi a valódi áruk azoknak a gépeknek, amit rendeltem
Ne a Bosch oldalán lévő ajánlott árból kalkulálj...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest