- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt valaki emlegette hogy lesz ismét. Én nem néztem utána, mert már nem fontos számomra
Kb. két hónapja van meg a mosógép.
A Bosch amit linkeltél 6-os széria, nem a legalja a márkának. Mosogatógépben van nekem ilyen széria és tökéletesen működik, bár nem mosógép hogy párhuzamot lehetne vonni.
Egyszerűen van néhány olyan tulajdonsága az LG-nek ami miatt én kihúztam a saját listámról annak idején.
Tudatos vásárlók oldalán van mosógép teszt, 1930HUF ha jól emlékszem. which.com ott meg főleg UK gépek vannak, de rengeteg. Az első hónap 1 font. Utána már drágább de le kell mondani és kész. -
törölt tag
AEG: szinte ugyanez van nekünk is. Mosás közben halk, de ha már szivattyúz is, nekem hangos a szivattyúja.
Gőz: nejem szereti.
Centrifuga: még 1200-on is eléggé gyűrött, de mióta van egy Beko szárítónk, pont nem izgat, mert az meg kivasalja
Szerintem hamarosan lesz rá +3 év promóció, anélkül biztos nem venném meg.
Jelen állás szerint ha befér: Bosch-t venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest