- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Nagya21 #12041 üzenetére
A centri, na itt lehet spórolni, főleg ha utána szárítógépet használ a Zemberasszonya, mert ha magasabb a centri annál kevesebb nedvesség marad, rövidebb ideig megy a szárítógép.
Ha bírja a ruha. Mert ugye van ami a túl nagy centrifugától tönkremegy. Szar a varrás, kijön a szála stb. Szóval nem biztos hogy kell az a 1400-es centri.
Az inverteres motorra meg azt írják hogy spórol, de kérdem én hol? Én nem látom azokat az alacsony fogyasztási értékeket a gyári leírásokban, amit kellene. -
válasz
Nagya21 #12041 üzenetére
Nem most akartam cserélni, hanem még tavaly szerettem volna. De lakástulaj nem rendelte meg, nem fizeti ki, mert ugye nem ő használja.
A vízzel is lehet takarékoskodni. Az inverteres motor sokat számít. Fűteni meg nem fűtünk.
A centrifuga nem csak télen számít. Nekem nincs szárítónk bent, de a jó centrivel nem a lakást nedvesítjük feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest