Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Amúgy melyik lehet a tartósabb a elől(keskenyített) vagy felül töltős?
Ha szerelni kell akkor melyik?
Csak egy tapasztalatom van elöltöltős keskenyítettel
Indesit IWSE 61251 ajándékba kaptuk csapágy hibásan, csapágy cseréhez Flexszel kellet körbevágni a műanyag dob házat a csapágycseréhez
Na most ha minden elől töltős keskenyített ilyen akkor az nem buli( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Attila2011
aktív tag
-
hibavissza
veterán
Az picit furcsa nekem, hogy az ismeretségi körömben mindenki megcsináltatja a mosógépét, a fórumon pedig rögtön vesznek egy újat, mert a fórumokon MINDIG a panel száll el.
Mondjuk a panelcsere-gépár reláción zokogóknak azt tudom ajánlani, hogy vegyenek drágább mosógépet. Egy 250 ezres gépen mindjárt megéri panelt cserélni. -
Csorbi
addikt
Tudsz dobni egy árlistát? Nekem kb. 4-5 éve a Samsungomban dobta be a panel az unalmast, 20e körül volt a csere. Ez nem egy új gép ára, így természetesen megjavíttattam.
De ITT egy általam ismert árlista, a drágább panelek vélhetően drágább, magasabb kategóriájú gépekhez tartoznak, az almát az almával hasonlítsuk.
-
BlackJack21
tag
Az infrapanel javítana a dolgon, kb. 18-20’C- ra temperálva a hegyiséget, a falak is melegebbek lennének. Az igazi megoldás a fűtés, a szellőzés / szellőztetés és a ( külső) hőszigetelés kombó lenne.
Nálunk anno( az albérletben) bevált a párátlanító készülék, napi 5-6 liter vizet szedett ki a fürdőszoba levegőjéből, így alig csapódott ki valami a csempékre. -
őstag
LG F2J5WN4W-t rendeltem. Meglátjuk, hogyan válik be.
Sajnos abban a helyiségben (WC), ahova kerül, ott nincs állandó fűtés, télen a pára állandóan kicsapódik a (beton) falakon. Szerintem a pára miatt bírták az eddigi mosógépek csak pár (max. 5) évig.
Vajon a párásodást megoldaná a helyiség méretéhez megfelelő teljesítményű infrapanel a plafonra? -
Popes
őstag
Egyszerűbb lenne ha konkrét árakkal linkelted volna (én 65-ért látom ami máshol is kb annyi)
Úgy beszélnélek le róla hogy 65k környékén néztem 800-as helyett, 1000 centrivel Bekot az emagon 5 év garral de most nem találom hirtelen hogy melyik típus volt mert most pont nincs.(persze ha a madarasban pl45k lesz akkor nem szóltam, akkor lehet megéri)Deus ex machina
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN