Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz Dr.FantastiK #8763 üzenetére
mert a gumin jobban dülöngél, hiszen rugalmas az alátámasztás. ha rajta van a szárító, a centrizéskori kb. 4 mm amplitúdójú rezgés a legfelső ponton simán a duplája vagy háromszorosa.
de próbáld ki. én is azt tettem, azért mondom.Vérboci
-
blattida
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #8671 üzenetére
A hulladék minőségéhez azért az általad idehányt gondolatok közelebb állnak, ráadásul felültöltős mosógépek között az electrolux csoport gépei pont a jobbak közé tartoznak.
Az ilyen hozzászólásnak mi az értelme és a haszna?
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Gömbike
senior tag
válasz Dr.FantastiK #8671 üzenetére
Mire alapozod? Volt már?
Mert én a wiccpúlt nem engedem be a környezetemben.
AEG - Elux párti vagyok, attól függetlenül, hogy a 2, 5 éves hőszipkás Elux szárítógép most fosta össze magát. A javítás költsége a 887 Ft-os kondenzátorral együtt 3000 Ft. volt.
Nekem sajnos saját átélt negatív tapasztalatom van a wiccpúl terén, de Neked mi a helyzet az AEG-Elux csoporttal kapcsolatban?
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Gömbike
senior tag
válasz Dr.FantastiK #8574 üzenetére
Szerintem meg a Borsodi Mester a legjobb sör
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN