Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
Dr.FantastiK #8763 üzenetére
mert a gumin jobban dülöngél, hiszen rugalmas az alátámasztás. ha rajta van a szárító, a centrizéskori kb. 4 mm amplitúdójú rezgés a legfelső ponton simán a duplája vagy háromszorosa.
de próbáld ki. én is azt tettem, azért mondom. -
blattida
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #8671 üzenetére
A hulladék minőségéhez azért az általad idehányt gondolatok közelebb állnak, ráadásul felültöltős mosógépek között az electrolux csoport gépei pont a jobbak közé tartoznak.
Az ilyen hozzászólásnak mi az értelme és a haszna?
-
Gömbike
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #8671 üzenetére
Mire alapozod? Volt már?
Mert én a wiccpúlt nem engedem be a környezetemben.
AEG - Elux párti vagyok, attól függetlenül, hogy a 2, 5 éves hőszipkás Elux szárítógép most fosta össze magát. A javítás költsége a 887 Ft-os kondenzátorral együtt 3000 Ft. volt.
Nekem sajnos saját átélt negatív tapasztalatom van a wiccpúl terén, de Neked mi a helyzet az AEG-Elux csoporttal kapcsolatban?
-
Gömbike
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #8574 üzenetére
Szerintem meg a Borsodi Mester a legjobb sör
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest