Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12538) Vasti74 válasza Grande Ale (#12536) üzenetére


Vasti74
aktív tag

Ja, lehet agyalni ezen, hogy mi éri meg... ;-)

Én majdnem elcsábultam egy jobbfajta Bosch vagy LG irányába, de aztán mindenféle olvasgatás után az jött le, hogy mivel azok már alig olcsóbbak, mint egy Miele, ezért kb. kár velük foglalkozni. Röviden: vagy egy valóban olcsó gép sok garival, vagy egy Miele ;-)
Olcsó "vackot" meg nem akartunk venni, így ismét Miele lett.
Először rendeltem egy WWD120-at a MM-ból, de mivel elég vacakul csinálta meg a fürdőszoba átalakítást az előző lakó, kihozták, és nem tudták betenni a helyére... Visszavitték.
Lementünk itt a helyi kereskedésbe, aztán eljutottunk a WWD320-hoz, mert nem sokkal drágább, és a fickó azt mondta, szerinte jó dolog a PowerWash (tényleg annak tűnik :-)
Nagyon tetszik a gép, remélem hosszú életű lesz :-)

Egyébként lemaradtam szerintem a dologról: miért kellett a dobot (vagyis gondolom komplett "mosóegységet", tehát üstöt dobbal, dobcsillaggal meg csapágyazással, mert ezt általában egyben cserélik) cserélni?

Nehéz kérdés ez, amikor ilyen összeget kell költeni egy gépre, hogy akkor most mi legyen? Gazdasági totálkár, vagy nem? Ez még talán nem az: elvégre a gép árának "csak" a fele volt a javítás... El kell dönteni, hogy mosni akarunk, 216.000 vagy 425.000 forint ráfordítással? Az első szám jobban néz ki ;-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.