- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Bizony. Talán ezért nem is teccett a DS9 és a BSG-t is talán ezért állítottam meg. De a BSG-nél érdekel a végkifejlet. A DS9-et meg anyám nézte mindig anno 7végén, így én is. És mocsok vontatott kicsit elvont akármi... : ) Nehezen jött el a lényeg.
Az enterpriset szándékosan hagytam ki. Arról már előtte (mielőtt megnézhettem volna) azt hallottam, hogy a fanoknak nem teccik. Ennyi elég volt... Állítólag már nem az a ST feeling.
Pontosan, ahogy te is leírtad, az már inkább akció scifi, mint igazi ST. Így azt nem is fogom megnézni, akármennyire is scifi hiányom lesz.
TNG meg a VOY teccett. Többször is megnéztem. Van amelyik részt már 4-5x-re. Inkább a kifejtős, paradoxon, probléma, rejtélymegoldós részek teccenek
BSG-ben is volt ilyen. Sz.tem ezért teccett az is. Meg persze ott azért volt akció. Meg az egésznek az alaptörténete jó volt. Olyan meglepő volt, amikor kiderült, hogy a csávókám elárulta az egész Földet. Vagy Capricát? Minek is nevezik már nemtom =/
Új hozzászólás Aktív témák
lo nem tudom, ki látta a(z új) sorozatot, pár éve ment magyarul is. csak annyit akartam mondani, hogy mind sci-fi-ként,...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest