Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
DS9 elso ket evada tenyleg eleg vontatottra sikerult, de az 5. evadtol egyszeruen lehetetlen letenni (egy-ket epizodnyi ferengis bohockodast leszamitva egy tortenetszal az utolso 3 evad.)
BSG: Azt mondjuk maig nem ertem, hogy Baltart miert nem b@sztak ki az airlockbol az elso adando alkalommal, miutan visszakerult a cylon hajorol, minek kellett birosaggal bohockodni.
Ugy tunik, hogy a demokratikus allamforma gyengesegeit probaltak illusztralni az alkotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo nem tudom, ki látta a(z új) sorozatot, pár éve ment magyarul is. csak annyit akartam mondani, hogy mind sci-fi-ként,...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
Új ingyenes hirdetések
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest