- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphysto
tag
Na akkor az én elképzeléseim:
Ha Volvó, akkor S60 R
ha kevesebb a pénz új S40
Ha lanchia akkor Thesis
ha élményre akkor Delta HF Integrale
Ha Skoda akkor egyértelmű hogy új Octavia RS
Ha Audi akkor RS4 4.2 V8

Ezek az autók amik nekem nem lesznek de ha vki megdob eggyel nem utasítom vissza!
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
Értem.
Nos a családban jó régen, az első skoda után nem sokkal egy Volkswagen léghűtéses, boxer motoros transzporter következett. Azóta is van fauvénk, gyakorlatilat a kisbusz és a Passat vonalból volt mindegyik.
Szerintem nagyon faja kis autók. És van összehasonlítási alapom.
Az árukat jól tartják, most már nem is lopják őket annyira, jók a dízel motorjaik.
Nem nagyon feltűnő autók, de ugyanakkor elegánsak
És egy már megmentette harmadmagam életét... -
Bigya
őstag
Ha Volkswagen, akkor???
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ma is kabrióztunk, nem repül a szemedbe semmi, csak a hajadat kavarja a levegő, lejjebb véd a szélvédő
annyi, h az mx5-öt nem 180 fölötti embereknek tervezték vala. -
tkazmer
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A hsz-ed második részével teljesen egyetértek. Az elsővel kapcsolatban viszont más megfigyeléseket végeztem, amiket mondtam, mint azokon alapszanak. Ha a másik autónkkal, ami egy renault, megyünk gyorsan, azelé kijön nagyjából akármi, nemigen érdekli, hogy esetleg több 10km/h-s sebességkülönbség van az ő, és a mi autónk között, mégpedig a mi javunkra. A volvo esetében ilyen még nem fordult elő(ált. m3-ason, és m7-esen közlekedünk)
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem ez igy hülyeség. Az elől húzódnak le, aki valóban nagy sebességgel jön, bármilyen autója is legyen, valamint azok elől, aki már kilóméterekkel előtte villognak, meg a seggedbe másznak, mert akkora tahók, hogy nem képesek kivárni, mig 1 autót megelőzöl.
Sajnos a magyarokból alapvetően hiányzik a közlekedési kultúra, példát vehetnénk a németektől, vagy az osztrákoktól. -
tkazmer
addikt
válasz
üzenetére
Ez konkrétan egy volvo...de ált igaz az összes felső kategóriás autóra..
(#66) Bibby
Néhány helyre azért odaképzelhetsz smiley-t annak ellenére is, hogy nem tettem. elég ritkán használok smiley-kat, de ha nem tetszik, legközelebb szólj előre, és majd teszek.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Én mondtam neki, hogy annyival ment, ő azt hitte, h csak olyan 150, esetleg 160-al megy.. . Amúgy ez csak olyankor van, amikor apám autójával megy, az sajátja sokkal lomhább, nem is ment még 197-nél gyorsabban.
Az ilyen mamlaszok meg ált. azért eltünnek, szerencsére olyan autóról van szó, amely elől azért elmegy a nép. Régebben elég volt a xenon is, de sajna mostmár azoknak az időknek vége. -
(Kolombusz)
veterán
A kabrió témára visszatérve: nem volt még szerencsém kabriózni, pedig sok autóban ültem már, sok erős autóban is, de kabrióban még nem utaztam.
Bogár nem repülhet a szemembe kabriózás közben?
A légáramlatok ''kilöknék'' őket?
Amúgy, ha kabrió: BMW Z4, Mercedes W124.
Ha kupé: Nissan 350Z
Ha középkategória: Nissan Primera
Ha német: valamelyik a fenti kettő közül
Ha francia: Peugeot 406 coupé
Ha olasz: nem kéne olasz verda
Ha japó: Nissan
Ha terepjáró: hmmm, talán egy Range Rover -
bambano
titán
A magyar autópályákon fizikailag sem lehet 250-nel menni, mégha a kresztől el is tekintünk. Azt nem biztos, hogy észreveszi, hogy felgyorsul az autó (szerintem de), de azt biztosan, hogy satuzok egy mamlasz miatt, aki kicammogott a kocsi elé vagy elfelejtette, hogy jobbratartási kötelezettség van. 250-nél már majdnem 70 métert tesz meg a kocsi másodpercenként, ezt nagyon sok mindenki képtelen felfogni ésszel és lekezelni rendesen.
Ennél már csak az a jobb, aki utolér, és attól kezdve másolja, amit csinálsz. Nem szabadulsz tőle 150 km-en át se. Csak ha sokkal lomhább a kocsija és meglépsz előle, akkor keres más szerencsétlent.
szerk: úgy értem, tartósan nem lehet 250-nel menni
[Szerkesztve] -
bambano
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Bennem bujkál egy olyan megérzés, hogyha volna kivel beszélgetni, azaz nem egyedül megyek 250-et, akkor a suttogásomat valószínűleg elnyomná a sikítása...
Idézet a wikipediaból: ''The last flight of the F-14 Tomcat in US service took place October 4, 2006, ''. 34 év szolgálat után nyugdíjazták. We miss you.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
''Amúgy, mint a cikk irója is emliti, hiába mész egy 300 lovas bmw-vel a pályán 250et, nem ugyanaz az élmény, amikor egy hegyi úton a szük kanyarokban mész lenyitott tetővel.'': ez a dolog lényege. Emberek (leendő vásárlók) különbözőek, nekem nem jön be se a kabrió feeling, se ez a kocsi. Neked meg bejön. Welcome.
Szegény nyugdíjast meg hagyjuk békén
-
TexT-BoY
addikt
Ha Lexus, akkor IS. és fehér
Ha Subaru, akkor Impreza és kék
Ha Toyota, akkor Corolla TS. fekete
Ha Skoda, akkor SuperB akár fehérben de mindenképp dizel.
Ha Audi, akkor A8 quatro ez elmegy fehérbe ha nagyon muszáj.
Ha Alfa Romeo azt sose
Ha Lancia mondom olasz sose.
Ha Honda akkor Accord type-S 2.4
Egy ismerősöm mondat egyénként amikor a mazda szalonba zöld és kék mazdát ajánlottak neki:
Az ég kék, a fű zöld, az alma piros, a virág sárga. Az ő autója pedig egyértelmüen a szürke valamely árnyalata. eztkövetően elment 2 sarokkal arébb és vett egy skoda superbet grafitmetál szinben -
EQMontoya
veterán
Értettem is. De sztem cabriot a feelingért vesz az ember. Mégis, pl mx5, 1.8as motorral több, mint 5 misi, 2 személyes, kis csomagtér, szal funkcionalitását tekintve elég szar vétel... de mégis szeretik a tulajok.
Egyébként az f14-ben is kicsi a hely, mégsem leveszed, sőt, valsz be fogsz benne szarni eléggé
És ennek azért nem teljesen úgy indul meg a hátulja, mint egy ladának... van némi nyomatékbeli különbség... végülis minimális
Amúgy, mint a cikk irója is emliti, hiába mész egy 300 lovas bmw-vel a pályán 250et, nem ugyanaz az élmény, amikor egy hegyi úton a szük kanyarokban mész lenyitott tetővel... -
bambano
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aszongya: kicsi, szűk. vezettem már trabantot, az is kicsi, szűk. Olyannyira, hogy én a trabantból nem kiszállok, hanem levetem. Kis köbcentis motor. Vezettem már kis köbcentis motorral szerelt autót. Olyat is vezettem, amelyiket pörgetni kellett, hogy megmozduljon. Gázadásra megindul a hátulja. A lada hátulja is megindul. Erős autókat is vezettem már, ennél erősebbeket is.
Azt is írja, hogy ilyet az vegyen, aki tudja, mit csinál meg ért is hozzá. Lehet, hogy én nem ilyen vagyok? Nekem nem jön be az az érzés, hogy bömbölő motorral driftelni a kanyarokban. A kabrióktól meg sikítófrászt kapok, az én autóm acélból van, nem rongyból.
De figyeld meg a megfogalmazást: nem azt írtam, hogy a kocsi globalice silány, hanem azt, hogy nekem nem kell. -
Bibby
addikt
[link]
Éppen most jelent meg. Nekem több nem kellene. Aztán lehet egyszer megkomolyodom.
-
kefete
tag
álmok:
Honda Accord i-CTDI
Honda Civic i-CTDI (az űrhajó)
BMW M5
Subaru Impreza WRX STi
a közeljövő valósága:
Lada 2105
( 1.6 zsugormotor, ~90 lóerő, alufelni) -
tildy
nagyúr
Ha Lexus,
Ha Volvo,
Ha Subaru,
Ha Toyota,
Ha Skoda,
Ha Audi,
Ha Alfa Romeo,
Ha Lancia, nekem akkor sem kell
Na jó, egy imprezával azért meg lehet lágyitani a szivem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Na ne fárasszuk egymást, emberek - OP megmondta, amit meg kell mondani: Lambo Miura.
-
RAM
őstag
Tengerkék, Ezüst, Piros.
Ha Honda, akkor Accord.
Ha BMW, akkor M5, M3.
Ha Subaru, akkor Impreza.
HA Lexus, akkor RX300.
Ha Toyota, akkor RAV4.
Ha Ferrari, akkor F430, F40.
Ha Corvette, akkor Z06.

[Szerkesztve] -
george11
addikt
Ha Lexus, akkor LS430
Ha Volvo, akkor PV544S
Ha Subaru, akkor Impreza
Ha Toyota, Supra
Ha Skoda, akkor 130RS/LR
Ha Audi, akkor S2
Ha Alfa Romeo, akkor Giulia [link] vagy 8C [link]
Ha Lancia, akkor Vincenzo. vagy Lancia Rally Stradale [link]
De se Audi, se Lexusa, se Subaru, se Volvo.Az autó színe pedig akármilyen lehet

-
-
EQMontoya
veterán
csak én nem érzem magam elég öregnek ezekhez az autókhoz?
Ha Subaru, akkor Impreza
Ha Mazda, akkor mx5, vagy esetleg Mazda 6
Skodát nem vennék.
Ha Volvo, akkor s80, de ahoz nem vagyok elég öreg
mod: jah, és persze az igazi elményautó, ami tán még az mx5-öt is megveri feelingben, a Honda S2000.
[Szerkesztve] -
Zebra
csendes tag
Ha már autó akkor, Lancia Delta HF Integrale, Audi SportQuatro.
A mai autók nagyrésze szörnyen gömbölyű, és igyekeznek őket bolondbiztosra csinálni = bízzunk mindent az autómatikára.
-
bambano
titán
Jól felsoroltatok itt mindent, ami nem tetszik

Viszont kimaradtak ilyen fontos mondatok:
- az üzemanyag neve benzin.
- a motor az sok köbcentis szívó benzines
- a köbcentit kizárólag még több köbcenti pótolhatja.
az autó színe ezüst. A csomagtartó fedelén pedig 8, 5, 0 számok szerepelnek
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Számomra az XC90-es volvo a nyerő...
-
Gitros
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Bölcs névválasztás

Az Alfa lehet, hogy szerelem, de nem autó
Uff Gitros voltam... -
válasz
bolondember
üzenetére
nesze, bővítettem

-
bolondember
MODERÁTOR
ha autó: ALFA Romeo...

-
pink75
aktív tag
szerintem ezek már mind tamagocsik
autóban ne legyen sok elektronika
-
hejnekem
csendes tag
az autók jók
de a fehér? háát nagyon koszolódik...nekem mindig is a fekete volt a kedvencem 
-
Pjotor1986
tag
Most volt discoveryn első ls400-ast újították fel, nem semmi 1 kocsi

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyi, h az mx5-öt nem 180 fölötti embereknek tervezték vala.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!!!(Jó kocsi,de szerelni szxr)