Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aszongya: kicsi, szűk. vezettem már trabantot, az is kicsi, szűk. Olyannyira, hogy én a trabantból nem kiszállok, hanem levetem. Kis köbcentis motor. Vezettem már kis köbcentis motorral szerelt autót. Olyat is vezettem, amelyiket pörgetni kellett, hogy megmozduljon. Gázadásra megindul a hátulja. A lada hátulja is megindul. Erős autókat is vezettem már, ennél erősebbeket is.
Azt is írja, hogy ilyet az vegyen, aki tudja, mit csinál meg ért is hozzá. Lehet, hogy én nem ilyen vagyok? Nekem nem jön be az az érzés, hogy bömbölő motorral driftelni a kanyarokban. A kabrióktól meg sikítófrászt kapok, az én autóm acélból van, nem rongyból.
De figyeld meg a megfogalmazást: nem azt írtam, hogy a kocsi globalice silány, hanem azt, hogy nekem nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest