Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár Gondolat
újonc
Köszönöm a hozzászólást neked is! Ez parádés: " a fa alá egy keresztre feszített halott csóka hozza a szajrét. "
Nem ez a lényege a gondolatnak, hanem, hogy az első dolog amit mutat a szülő a hazugság. Mert gyakorlatilag nyilvánvalóan az. Akármerről nézzük meg a dologot, jó esetben, a szülők jelentős része mikor ilyeneket jelent ki, tudja jól, hogy hülyeséget beszél. Ezzel megtörténik a szándékos hazugság, ennek megismertetése, oktatása a gyerek felé. Az érzelmi része megint egy kellemetlenség nyilván. Én biztos vagyok benne, hogy jelentős hatással van tudatalatt, "láthatatlan módon" ennek az egésznek. Persze egy felnőtt átlag ember jópofának gondolja utólag. De biztos hatása van... Nyilván ezen apró cikk elolvasása után nem értheted, tudhatod a pontos gondolatokat, de idővel biztosan átlátod ezt, hogy mit akartam, mit gondolok pontosan itt és egyéb cikkeimben.
[[ Pár Gondolat ]]
-
Pár Gondolat
újonc
Igen, valós. Na meg persze, a "bármi lehetsz, bármit csinálhatsz - elérhetsz" aztán csendben ülj, nem szabad és társaik.
(#3) Lenry ( Lehet nem lesz így jó, de ezen részét a felületnek, megjelölésnek még nem ismerem )
Na igen, én pont ugyan ezt gondolom megfelelőnek, helyesnek!
[ Szerkesztve ]
[[ Pár Gondolat ]]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest