Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

válasz Alusky #6 üzenetére

Változó az Aldi, de igen nálunk is az ő megoldásuk a legrosszabb. Odatették pont a bejárathoz. Hát még a Penny is alapból külön helységet épített az automatának. Mondjuk szomszéd városban újabb építésű az Aldi, ott már az épület végébe tették, a pékárukhoz, az azért vásárló-barátabb.

Mi úgy szoktuk hogy kis táskába gyűjtjük és ha megtelik/megyünk boltba (amelyik előbb megtörténik) viszem magammal. Így még ha nem is működik az automata max 10-15 üveget cipelek magammal. Aztán ez a módszer persze vidéken pl anyóséknál falun nem működne.

(#27) Bird már "tesztelik" az olyan gépeket. [link] Mondjuk nem értem 1, mit kell rajt tesztelni, külföldön már működik, bevált 2, miért nem alapból ilyeneket telepítettek

• HThomas

őstag

válasz Alusky #6 üzenetére

Gondolom a legalacsonyabb jövedelmi sávokba tartozóknál javult emiatt a visszaváltási arány, miközben a társadalom többi része szív. Kíváncsi lennék valami összesített statisztikára, hogy milyen hatása volt ennek az egésznek és mennyibe került.

Szerencsére engem nem érint a rendelés miatt, de ha boltba járnék, akkor elgondolkodnék, hogy megéri-e azt a párszáz forintot az egész kínlódás (mi viszonylag kevés műanyag palackos terméket vásárolunk).

Az egészről picit a nagyvárosi biohulladék szelektív gyűjtése jut eszembe... papíron szép és jó, de aztán kerülgesd és szagold a lépcsőházban vagy az épület előtt a bomló cuccok orrfacsaró bűzét...

De pl azt sem értem, hogy hova tűntek a korábban működő üveggyűjtők... Pesten amennyire láttam nem gyűjtenek üveget szelektíven, de pl Érden meg igen. WTF?

Új hozzászólás Aktív témák