Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Üvegeket továbbra is le lehet adni a nagy üzletekben (Auchan, Tesco stb..) általában ott ahol a Repont is van. A régi betétdíjas üvegeket meg az ügyfélszolgálaton váltják vissza. Egyes településeken van külön üveges kuka a házaknál ( mint ahogy említetted Érd és környéke is ilyen), de sok településen nincs így.
Engem speciel zavar ez az egész "betétdíj" főleg úgy hogy nem nyomhatom, lapíthatom össze a palackokat, rengeteg helyet elvesz a tárolásuk. Korábban simán ment a szelektívbe most azért visszaváltom pedig nem vagyok rászorulva (szerencsére).
Vicces amúgy hogy azt láttam még szüleimnél amikor csak kommunális volt milyen gyorsan megtelet a szemetes, igaz kertes háznál azért került bele a kertből is cucc. Aztán 2010 óta ahogy külön költöztem és csak a saját "hulladékom" van azt kell észre vennem hogy szinte (szerencsére és remélem így is marad) alig van kommunális szemetem.
Amióta családosnak számítok azóta is hamarabb telik a meg a szelektív mint a kommunális. Habár most hogy pelenkázni való baba is van a háznál így azért több szemét termelődik de még így is kevésnek gondolom, pl nem lenne gond ha 3 hétig nem vinnék el a kukát mert nem telik meg (természetesen a szaga miatt így is kiteszem mindig hogy ürítve legyen) de természetesen én nem kérhetem hogy csak 60L/100L kukám legyen és azután fizessek, másoknál meg azt látom hogy folyik ki a kukából a cucc plusz még van mellette 1-2 zsák is.Nem büntetni kellene a díjazással (és ezzel együtt hizlalni a bennfenteseket), hanem ezt a rengeteg pénzt amit a rendszer kialakítására és fenntartására fordítunk egyszerűen oktatásba tenni és megtanítani a jövő generációjának időben, hogy kell szelektíven gyűjteni a szemetet, és mellette megteremteni a lehetőségét is hogy legyen hova ( minden házhoz szelektív kukák).
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest