- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Silentfrog #111 üzenetére
A Xanaxban és a Frontinban is alprazolam a hatóanyag. A különbség ha jól tudom a felszívódás módjában van. De a hatóanyag ugyanaz. És ez "feszültségoldó". Nem nevezném kifejezetten nyugtatónak.
Btw a alprazolamnak antidepresszív hatása is van. Mikor életemben először vettem be egy 0,25-öt szó szerint röhögtem szinte mindenen. Na jó ennyire talán nem, de hirtelen nagyon vidám állapotba kerültem.
Utána persze már csak ellazított.
A nyugtató az például a Seduxen. Abban diazepám van. A kettő hasonló egymáshoz, de a Seduxen azért szintekkel durvább...
Egy ilyen mezei 0,25-ös Xanax vagy Frontin szinte semmi. Szal annyira nem kell tőle félni, de persze erre is rá lehet szokni. Nekem segített a pánikkal kapcsolatban. A problémát természetesen én oldottam meg. De gyógyszer nélkül gond lett volna. Nálam végülis 2db 0,25-ös Frontin elmulasztotta az épp aktuális pánikrohamot. Ami mocskosul jól esett mielőtt ugye 2-3 órán át "haldoklottam".Egyébként Old Rocker leírása fedi eddig számomra a legjobban azt az érzést amit egy roham alkalmával éreztem. Én nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged