Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
-
.mf
veterán
-
-
kromatika
veterán
Én is gratulálok neked kedves (PH! addikt)
Ilyen rangal tudnod kellene normális stílusban is választ adni,nem ilyen cinikus lekezelő stílusban csak.Erre senki nem kiváncsi,és senkinek sem kötelező eltűrni,itt a fórumon.És képzeld el a rangom nem azt jelenti hogy a laptop-procikhoz is értek.Viszont a normális illem szerintem egy újoncnál is elvárható,nem hogy egy PH! addiktnál.Legalább is elvárhatónak kellene lennie. -
.mf
veterán
-
Megvóna...
-
.mf
veterán
A Toughbookon belül régen is több vonal volt egymás mellett -- a fully ruggedized (mint aminek képét betetted) és a business-rugged is, ami csak kisebb esések ellen véd és cseppálló.
Elfogadnám. Már az elődjét is nagyon nézegettem tavaly Akibában, ez meg még jobb. Remélem ebben is megmaradt a menet közben (kikapcsolás nélkül) cserélhető főakku. Csak sajnos az ára...
Asszem az AX2 legakciósabb kiszerelése a Yodobashiban is 170k JPY volt, amire itt még áfa és vám is jön...Egyre több a színvonaltalan troll a ph-n is

-
-
A gépek melletti feliratozás sokat segítet…

-
smkb
őstag
Az új Haswellel szerelt notik üzemideje jól megugrott. Az Apple McBook Air is nem kicsit megnövekedett üzemidővel jön már a Haswellel.
-
Rubinhood
csendes tag
"az üzemidőt papíron 9,5 óráról 13 órára feltornázták fel"
És milyen irányba tornázták és merre és mifelé?

-
KAMELOT
titán
Üzemidő normál esetben szerintem lesz 4 óra.
-
prolad
addikt
Nagyon bejön.Biztosan húzós ára lesz (már ha kapni lehet majd errefelé).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hanem normális hangnemben való,nem cinikus,sértő hozzászólást,ami szerintem alap lenne,és neked kellene a legjobban tudnod hogy miről beszélek.De részemről lezárva a téma.Én kérek elnézést ha valakit zavart a hozzászólásom.

Asszem az AX2 legakciósabb kiszerelése a Yodobashiban is 170k JPY volt, amire itt még áfa és vám is jön...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)