Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Ezmiez?
"Az mellékes, hogy a végén megmaradt 6 db csavar, és a touchpad bekötése kimaradt,..."
Vér István gépet szerel?Én elhiszem, hogy mindenkinek jár öt perc hírnév, de a Prohardvert ennél rangosabb oldalnak gondoltam, hogy egy szakbarbár írás kiemeltként megjelenhessen, ráadásul félrevezetve a laikus felhasználókat, hogy egy ilyen hardvercsere neki is menni fog visszakézből.
De legalább kezdem érteni, hogyan fordulhat elő, hogy nem egy lapost hoztak hozzám 'kosárban', hogy élesszem újra, vagy rakjam össze, mert a gazdája egyszer látott-olvasott valamit a neten és kipróbálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest