- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
válasz
LamerGyuri #18 üzenetére
Kedves LamerGyuri... gondolom te minden tudás birtokában szüllettél, és már 5 évesen tökéletesen értettél mindenhez, sose kellett semmit se megtanulnod. Eddig több laptopot és gépet is takarítottam ki ismerőseim köréből (egyikből sem maradt ki egy csavart sem, vagy bármely alkatrész visszakötése). Azt hiszem az írásban nem szerepelt hogy vállalok ilyen jellegű munkát. Ez a saját gépem, és nem láttam értelmét mind a 30 csavar vissza szerelését több okból is (egyrészt ha a processzor nem működik kevesebb a munka vele ha újra szét kell szednem, másrészt a gép így sem esik szét). A touchpad visszakötése pedig szándékosan maradt ki, mivel nem használom. Sajnálom ha neked ettől már valaki szakbarbár, hogy tanul. (csak az nem hibázik aki nem csinál semmit)...
Másrészt ha téged zavarnak a halott gépek akkor ne vállald el a javításukat, és a probléma elhárítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest