- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
Hogy ki mit szeret az szerintem elég szubjektív..
Nekem is fura ha valakinek ez kell, de ám legyen igazából meg tudom érteni, ha valaki ebben is meg tudja látni az értéket és ezt igényli (ami akár a hangulatból adódik).De nagy hiányossága szerintem a cikknek - én például egyáltalán nem vagyok nagy filmes, mégis napi szinten olvasom a PHt és képben vagyok a dolgokkal - de mégse tudom mi az a kodi/XBMC. Szerintem itt az emberek jelentős része azon háborodott fel - mint én is - gyakorlatilag a hozzászólásokból kellett rájönni, hogy mi is ez (amennyiben nem volt türelme részletesen végigolvasni a cikket). Én a PH főoldaláról navigáltam ide.
Szerintem ha írsz a cikk elejére pár soros bevezetőt (ahol elmagyarázod, hogy miről lesz szól), talán a kommentelők egy része abban a pillanatban becsukja az oldalt és meghagyja a hozzászólás lehetőségét azoknak akiket ez tényleg érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged