Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Gost- olni szoktam.Egy megfelelóen működő rendszerről Gost image- t készítek.Ha vírusfertőzés vagy bármi más okból összeomlik kb 10 perc alatt visszaállítható a lementett rendszer.DOS alatti Gost- ot használok, régi gépnél egy 1.44- es floppyn elfér, USB- ről bootolónál pedig egy ősrégi 16 MB- os pendrive- ről indítom.Mindenféle partíciót lement, célterület pedig lehet HDD, CD, DVD, újjab lapnál pedig USB HDD vagy pendrive is.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ennek a CD-s megoldásnak én csak annyi szerepet szántam, hogy amíg instabil a rendszer, addig ezzel teszteled (pl. Prime95, SuperPI futtatásához nem kell semmilyen driver), hogy ne a telepített Win9x halálozzon el.
Azt nem tudom, hogy mekkora RAM-drive-ot szeretne létrehozni, működne-e 128MB-tal (de 512MB-tal biztosan működött), ki kell próbálni. -
Valószínűleg Win9x és XP esetén nem megoldható az RO státusz, mivel ezek már a boot folyamat során visszaírkálnak a diskre. Az említett miniXP- t nem ismerem, de ha CD- ről tud indulni, ott működni kell az RO - nak.Bár lehet hogy az első talált HDD- re menti a rendszeradminisztrációt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem meg jelenleg egy hobbigépem sincs, pedig el tudnék képzelni pár érdekes konfigot.

Néhány hétnél még sose bírtam tovább egyik Linuxszal sem, úgyhogy olyan nagyon nem mélyedtem még el benne, ro rendszerpartíció igénye meg fel sem merült bennem soha. De egy alternatív megoldást tudok javasolni, amíg stabilitásteszteket futtatsz, addig bootolj be CD-ről egy MiniXP-t. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már itt tartunk, tuningra a Linux is hurka, ha 512MB-nál több RAM van a gépben, és a hiba magasabb címtartományban van, akkor a kényszeres és értelmetlen takarékoskodás miatt a büdös életben nem fogod a rendszer instabilitása alapján észrevenni a hibát, max. egy idő után a másolt állományok tele lesznek hibával.

Nem szeretem a ghostolást, de ilyen esetben érdemes lenne elgondolkozni rajta. -
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mostanában nem lesz lehetőségem ilyesmivel játszani, előbb államvizsga aztán egyebek, csak ez a 133MHz-es FSB nagyon fellelkesített, annó sokat agyaltam milyen alaplappal meddig lehetne elmenni, de sajna nem volt megfelelő alany. (az Acorp 5ALI61 jó kis deszka volt, de ebben nem volt partner, 100MHz volt a plafon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Közben meg a másik gépben az Athlon XP 2200+-szal a Voodoo 4 próbálta tartani a lépést.
egyébként gratula!