Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nálam a stock droid a fő szempont, ami miatt annak idején a nexus vonalat választottam. Viszont ez a Pixel széria már teljesen más kategória. Árban Apple szintre emelkedett, és mivel a dizájnért a HTC felelős, így még kinézetre is erősen iPhone ctrl+c ctrl+v. Mindez két nyomós érv arra, hogy miért nem vennék Pixel-t. Így én sem értem, hogy "miért ennyire népszerűek ezek a telefonok".
-
CB
senior tag
Ezt én sem értem. Azon kívül, hogy a google gyártja, vagy gyártatja, semmi újat nem hozott, csak azt a szintet, amit a többi gyártó. A korábbi telefonját új tokba rakta, és némileg javított rajta. Innováció egy szál se. Talán ha elhagyta volna a jack aljzatot, akkor lenne innováció.😁
De így minek ez a felhajtás, ráadásul drágán is adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest