- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
Arra figyelj, hogy Pi-vel halozaton keresztul nem tudsz magasabb bitrataju anyagokat lejatszani, folyamatosan pufferelni fog, sajnos a halokartyat az usb vezerlon keresztul implementaltak, es ez egy eleg szuk keresztmetszet. SD Kartyarol szepen letol mindent, de nekem szemely szerint eleg blod megoldas lenne, ha mindig masolgatnom kene a filmeket ra - de persze neked lehetnek masmilyen igenyeid.
-
Mardel92
tag
Jó is a málna, használom már egy ideje, egy 512MB RAM-mal szerelt variánst, én próbáltam xbmc+torrent+samba kombót, de megöli. Túl sokat eszik a grafikus felület,szóval nálam maradt az Occidentalis és a progik a háttérben.
(#17) zsigus: Ha egy tanácsot megfogadsz, a HDD-t ext3/4-re formázd, különben a torrent megüli a cpu-t (ntfs-ext4 konvertálás eléggé cpu igényes feladat). Nekem a Raspberry használhatatlan volt tőle, de próbáltam az asztalin is, a 6 magos procit 80% körül hajtotta végig és itt még csak egy konzolos felület ment a torrenttel.
BTW az írás tényleg jó, alapos, annó én is kipróbáltam, de málnára a raspbmc jobb választás, ősöknek HTPC-n biztos ez lesz (csak szánnák rá magukat a vételre
)
Szerk.: (#21) gyugyo79 Ez a samsung távirányítós dolog h működik?
Tudnál privátban küldeni linket róla, hogy mikkel és hogy érhető el? Lehet akkor a család is raspberry-t kapna és akkor nem kell még egy távirányító
-
zsigus
őstag
Nincs tapasztalatom a Rapsberry Pi-vel, de azt hallottam, hogy nem túl gyors XBMC-vel (nem tudom, hogy OpenELEC-el nézték e, mert annak is van RPI verziója). Ha a háttérben alkalmazások is futnak majd akkor lehet, hogy jobban járnál egy PC-vel.
De azért kérdezz meg másokat is akiknek van tapasztalata a rapsberry-vel, mert én csak mások véleményére hagyatkozom.
-
zsigus
őstag
A háttérben futhatnak dolgok (mint pl. transmission daemon), de sajnos zárt maga a rendszer, nem lehet elérni a terminált, csak SSH-t lehet használni. Erről bővebb infó itt van: [link]
Tehát sajnos nem lehet akármit feltenni rá, de nem vagyok egy linux guru, szóval lehet, hogy van rá mód (pl. egyéni disztró létrehozásával biztos) de ennyire nem vágom a dolgokat.
bambano: Ez egy Linux alapú OS aminek az XBMC a kezelőfelülete (GUI).
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Elden Ring
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest