- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
A HDMI-CEC a HDMI csatlakozón keresztül biztosított protokoll. Gyártónként változik a neve a Samsungnál Anynet+ fantázianéven fut. Ezt bekapcsolod a TV-n az megtalálja a kompatibilis eszközöket (ha vannak) utána a TV távjával lehet irányítani az így kapcsolt eszközöket (HDMI csatin át és ha a tv-n az van kijelölve mint forrás) változó, hogy melyik eszközzel milyen és mennyi funkció érhető el. Én csak teszteltem egy barátomét akkor a Samsung TV-vel az irányító gombok az ok gomb a play, pause, stop és a vissza gomb parancsait vette az eszköz így az XBMC-t teljesen jól elirányította. Nálam már minden TV tud DLNA-t és egy központi szerveren futó DVBViewer rec service és egy serviio DLNA szervere kiszolgálja őket így végül nem vettem meg a + kütyüt pedig baromira tetszett és sokkal hamarabb vennék egy ilyet mint egy bármilyen media lejátszó kütyüt mert ha sok idő ráfordításával is de ezen tényleg minden összehozható nem kell kompromisszum kötni max. a ráfordított idő kérdéses, hogy megéri e
-
zsigus
őstag
Egy kicsit félek az ext3/4-től, mert ha most meghalna a HTPC (kopp kopp kopp) a HDD-t áttéve a nagy gépbe még mindig el tudnám érni a filmeket, viszont ha leformázom akkor a Win nem fogja felismerni.
No mindegy, majd elgondolkozom rajta hogy az új vinyóval mi legyen, de a régi marad így szerintem, mert 1 TB adatot nem akarok oda-vissza másolgatni.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest