Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
JanR (#14): kosz szepen!
tlac (#15):
jo, hogy kerdezted ezt a dolgot, mert egy kicsit elcsesztem a cikkben.. mentsegemre legyen szolva, hogy az Apple doksiban is el van rontva, illetve az OpenCL eszkoz infokat lekerdezve is rossz adatokat kapok..a cikkben ezt irtam a Compute Unit-okrol:
Az OpenCL eszköz (device) az a hardver, amin a párhuzamos feldolgozás történik. Ezekben a hardverekben több, úgynevezett számolási egység (compute unit) van - tulajdonképpen ezek hajtják végre az utasításokat. Például egy videokártya minden stream processzora, és egy CPU minden magja is egy számolási egység.nos, ez igy nem igaz, itt a Compute Unit-ot ki kell cserelni Processing Element-re.. a Compute Unit a Processing Element-ek egy csoportja (az nVidia multiprocessor-nak hivja, es egy multiprocesszor 8 darab procit tartalmaz).. nagyjabol az a helyzet, hogy egy work-group work-item-jeit futtatja egy compute unit.. az, hogy ez konkretan hogyan van megoldva, implementacio-fuggo, nVidia kartyakra a CUDA doksiban szepen le van irva, hogy is tortenik ez.. gondolom ATI-eknak is van valami dokumentaciojuk, nekem csak nVidiam van, igy csak azzal foglalkoztam..
tehat OCL-ben te be tudod allitani a work-group meretet, illetve a work-item-ek szamat; az, hogy ez konkretan hogyan kerul kiosztasra a CU-k/PE-k kozt, az OpenCL runtime dolga..
// cikk atirasa folyamatban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Androidos fejegységek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő