Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz Vangelis #1941 üzenetére
Én is megküzdöttem a vevőszolis kiscsajjal, hívta a górét és elmagyaráztam neki, hogy mi a szitu...nem nagyon tetszett neki a kioktatás így reggel 6:20-kor, de belátta, kár vitatkozni . Már csak 1 db maradt utánam itt Kanizsán, szóval behúzhattak pár embert az 1 éves fecnijükkel. Irány vissza, és követeld a 2 évedet, ami jár.
Amúgy helyben frissítettem, minden ok a cuccal, kár volt előre a para. A többi nyügjére hamarosan lesz megoldás, ebben nem kételkedem, de aki ma megtudja szerezni ezt a "csodát" szerintem ne hagyja ki, ez az ár bagó érte...az almúlt években tucatjával mentek át a kezemen ezek a 20-30k-s kínai csodák, ez így első blikre ennyiért a legvállalhatóbb, nem beszélve a 2 év hivatalos garival a háta mögött. Aki most akar egy filléres tabot, fusson-szaladjon a legközelebbi tecsóba, nekem ez a véleményem.
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
Azért én kíváncsi lennék, a hibajelenségeket produkáló masinák közül hányra lett föltolva az a bizonyos rom...? Talán lehet valami összefüggés, persze csak gondolkodom magamban...
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
azért ez elég érdekes...
-
lacafaca
addikt
válasz RoundRobin #4130 üzenetére
?
lentebb is linkeltem egy screenshotot, ott is kivett sd-vel mutat egy plusz partot nekem és ha összeadjuk, már bőven 8 fölött van...és ezek tegnap óta jöttek elő...csak én látom bele a nem létező 16os mmc-t, vagy tényleg benne van jól eldugva?
-
lacafaca
addikt
akkor, hogy én is érthetőbb legyek: ezen a masinán ha ext-re formázod az sd-t, akkor a win nem fogja látni a partot, mert a l2sd nem mountolja valami oknál fogva...ez itt a legnagyobb bibi...
-
lacafaca
addikt
válasz VMatteo #6361 üzenetére
nem. nyugodtan állj neki, az utánad levő postban Soma által linkelt módszer halál egyszerű és gyors. mentés-átparticionálás-visszaállítás kb fél óra. ha valami mégsem stimmelne, akkor még ott az első megoldás, azzal a halálból is visszahozhatod a vasat. 2 fontos pont: teljesen feltöltött akku és türelem a tab újraindulásáig. ha ezeket betartod, akkor seemi gondod nem lehet.
-
lacafaca
addikt
válasz VMatteo #6364 üzenetére
abba ne bízz, hogy lesz itt frissítés. szerintem nagy ívben leszarják majd ezt a kütyüt mert a lóvé tutira nem jött meg rajta és hoznak egy új, jobb tabot ezen a néven. a garis dolgot neked kell eldöntened, én személy szerint leszarom...ha kibír egy évet, akkor már megérte, utána úgy is jön majd újabb, jobb, ez már a polcra kerül mementónak.
-
lacafaca
addikt
ez a legolcsóbb...akinek kell, nyugodtan rendelje, ezt árulta a tesco is...
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
az első a hivatalos, a 2. az itteni. tehát az elsővel a gari marad, az ittenivel ugrik(de nem, mert ezeket kedved szerint rakosgathatod egymás után). tehát ha elég a 4.5 tárhely, akkor maradj a hivatalosnál, ha kell az 5.59, akkor azt told rá.
-
lacafaca
addikt
az látod lehet...asszonyé szövettartóban van már karácsony óta, nyüstöli rendesen nap mint nap, de egy karcolás nem sok annyi nincs rajt se elöl, se hátul... én nem adnék többet egy ilyen ráhajlós műanyag szarér max 1k-t...
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
nekem az abel 5.59-es van fenn és nem megy. fogadni fogad, de küldeni nem hajlandó...
szerk:
a hp notira nem küld, viszont valóban a htcm-re oda-vissza ok...[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
Bő egy év után a konklúzió:
az egy éve elkészült Abel 5.58-as script feltolása után a mai napig egyetlen kiakadás, újbóli felrakás kikapcsolás! nélkül teszi a dolgát ez a vacak. . Soha nem volt a gyári töltőjén (1A htc tölti minden este alvó módban), soha nem volt töltés közben használva és soha nem volt a fényerő 50% fölött (mert amúgy elviselhetetlen a max fényereje szerintem). Kopkopkop eddig mükszik, minden rendben vele és ha most a kukába kellene dobni, mert kileheli a lelkét, akkor sem keseregnék, mert amibe került az szerintem bagó volt és ennél sokkal drágább kütyük is hasalnak meg gariidőn túl, ennek meg még van 11 hónapja meghalni költségmentesen...szóval aki fikázza, az nem is tudom mit várt ennyiért...Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz bluuzia #10731 üzenetére
ezen a készüléken nem laminált a kijelző (magyarul mimcs összeragasztva a digitizerrel) így simán tudod cserélni a két komponenst! ha a kijelző kakukk akkor külön azt, ha a digitizer, akkor azt. amúgy ha működik és nincs gond vele, szerintem hagyd a faszba, ráérsz akkor szöszölni, ha megadja magát. amúgy szerintem pár k-t megér a csere, én biztos megcsinálnám, kár kukázni ezért ezt a vasat ennyi miatt...
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz Rodzser Mór #11179 üzenetére
Nekem is akkori karácsonyi vétel és azóta is teszi a dolgát nap mint nap...nem is tudom 10k volt akcióban? vagy ilyesmi? Őrült jó vétel volt. A kékfogas fejhallgatójukat azóta is hajtom, 4et vettem anno, az is 2.5k volt de világbajnok...ha valakinek esetleg van elfekvőben, átvenném!
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz Rodzser Mór #11181 üzenetére
Lehet, de már tényleg nem emlékszem rá, csak arra, hogy egy tologatós kocsival toltam ki a készletet nyitáskor a tescoból
aryes-Mondom én, jól rémlet...volt egy halom kuponom és valahogy 10k környékén pucoltam ki a helyi boltot
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz lacafaca #11183 üzenetére
Na és utánanéztem, nem is decemberi, hanem szeptemberi vétel...akkor dobta piacra a tesco mint sajátmárkás csodát...karira akarták bedönteni az androidos piacot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest