Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
Bő egy év után a konklúzió:
az egy éve elkészült Abel 5.58-as script feltolása után a mai napig egyetlen kiakadás, újbóli felrakás kikapcsolás! nélkül teszi a dolgát ez a vacak.. Soha nem volt a gyári töltőjén (1A htc tölti minden este alvó módban), soha nem volt töltés közben használva és soha nem volt a fényerő 50% fölött (mert amúgy elviselhetetlen a max fényereje szerintem). Kopkopkop eddig mükszik, minden rendben vele és ha most a kukába kellene dobni, mert kileheli a lelkét, akkor sem keseregnék, mert amibe került az szerintem bagó volt és ennél sokkal drágább kütyük is hasalnak meg gariidőn túl, ennek meg még van 11 hónapja meghalni költségmentesen...szóval aki fikázza, az nem is tudom mit várt ennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Ukrajnai háború
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest