Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #5028 üzenetére
Csak e-book olvasáshoz van pl. a pocketbook mini. Ez egy 130 grammos készülék (az open dott TAB ennek közel háromszorosa, 330 gramm) és amellett, hogy csak 5 inches a kijelzője, 800 x 600-as felbontással bír. Ez már jelzi talán, hogy nem a tabokkal azonos kategória, célgép. Ezen túl, egy ilyenen akár éjjel, akár nappali verőfényben is gond nélkül látod az olvasnivalót. Ja, és elég kéthetente feltölteni. Ennek ára 16 pénz környékén lehet most.
Ha ez nem elégít ki akkor vegyél tabot, akár ezt is, mert ismétlem, ez tabletnek kiváló, de éjszakai olvasáshoz semmiképpen nem ajánlanám, mert garantált, hogy 10 évvel hamarabb válogathatsz majd a szemüvegkeretek között, ha sokat használod könyvek fogyasztására.
Asztali gépet egy tab szerintem nehezen képes kiváltani, de ez is megitélés, igény kérdése. Az valószinű, hogy a 8 inch helyből kevés, de még talán a 10 is. Nekem volt sony subnotim, szép volt, elegáns volt és üzembiztos, de a kis kijelzője miatt valósággal megutáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest