Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz RoundRobin #4047 üzenetére
Mikor én vettem megkérdeztem, hogy szokatak-e belőle visszavinni, azt mondtaaz eladó, hogy még egy darabot nem vittek vissza, ellenben amyaudio-ra azt mondta, hogy szinte mindet visszaviszik a vásárlok.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
pcnet
addikt
válasz RoundRobin #4057 üzenetére
2 év az az 1 év. Mikor vettem a tabomat, egy csajszi pont egy myAudiot hozott vissza.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #4093 üzenetére
Mint már írtam, "ez a particionálási hiba" nem hiba, mivel több más készüléken is megnéztem, pl most egy 65 ezres prestigio van nálam, amiben szintén 8gb van, és úgyan úgy 2gb használható.
-
sanyie70
tag
Egyet értek. Szerintem is hibásak lehetnek a memóriák ezért vannak így patricionalva, hogy ne lehessen használni. Bár nem tudom hogy ez lehetséges e. Engem nem zavar meg vagyok elégedve vele.
-
törölt tag
Mivel az eredeti széria 16gb-os szerintem az a szituáció hogy ebben is 16gb-os chip van ami hibás, ezért valamilyen módon le van tiltva a hibás terület.
Régen processzor esetében is volt ilyen azt hiszem az amd-nél, így lettek a három magos processzorok. A hibás négy magosokból. -
Orionhilles
senior tag
válasz RoundRobin #4113 üzenetére
Utána néztem, tényleg így van .
De SZERINTEM a Tesco nem rakatna bele hibás 16-osokat, jó 8-as szerintem jobban megéri nekik is.
Köszönöm a későbbi válaszodat is, igazán érdekes, minden nap tanul valami újat az ember.
Kuter: igazad van.[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
lacafaca
addikt
válasz RoundRobin #4130 üzenetére
?
lentebb is linkeltem egy screenshotot, ott is kivett sd-vel mutat egy plusz partot nekem és ha összeadjuk, már bőven 8 fölött van...és ezek tegnap óta jöttek elő...csak én látom bele a nem létező 16os mmc-t, vagy tényleg benne van jól eldugva?
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Degeczi
nagyúr
válasz RoundRobin #4140 üzenetére
A forgalmazás előtti tesztekbe még egyértelműen 16 GB-os változatok jutottak:
A cseheknél még a boltokba is sok ilyen került, nálunk már szinte kizárólag 8 GB-os - amiket pontosan ugyanígy partícionáltak, így maradt a cache és a logs ilyen hatalmas: egyszerűen nem foglalkoztak vele, h félannyi tárhely esetén kisebbre kellene venni azokat...
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz RoundRobin #4289 üzenetére
+1, nekem is ez a leírás vált be, kivéve, hogy az ADB drivert nem engedi telepíteni magyar windowsra, arra ez a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Szia!
Még nem csináltam ilyet, nem is volt android készülékem.
-Ezzel elmegy a garancia?
-Ha lesznek frissítsek fel tudom tenni?
Köszönöm -
Süvi
őstag
válasz RoundRobin #4296 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ennek a rootnak a lényege, hogy lehet vele az SD kártyára is telepíteni programokat.
Frissíteni akkor nem fogom.Köszönöm
-
Nuenue
csendes tag
Köszi a leírást!
1. Ha én már rootoltam egy régebben belinkelt megoldással, amiben nincs az sd kártyás megoldás benne (link2sd vel oldottam meg egyelőre), akkor is menni fog ez a megoldás szerinted? ("rá-root"
Vagy rakjam fel az eredetileg lementett alapromot előtte?
2. A cache törlés alatt mit értesz pontosan?Köszi előre is
A válasz mindig: 42
-
csubuka
addikt
Ezután sima link2sd-vel tolod nem?
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #4316 üzenetére
Köszi, igy már tiszta.
Amúgy hihetetlen hogy tényleg egy plus sor, és már irható is az sd.
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #4317 üzenetére
Ha most megcsinálom, de most cssk egy 1gb os sd van benne, akkor később nem lesz baj ha kicserélem egy nagyobbra ?
Mármint nem rakrá olyan fileokat amik kellenek a rendszernek ?
-
csubuka
addikt
Köszi, bár ismét elcsodálkoztam, hogy az ext fájlrendszerekkel nem boldogul...
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #4323 üzenetére
Oks, akkor jól tudtam, csak gondoltam megkérdezem nehogy gáz legyen.
-
csubuka
addikt
válasz RoundRobin #4325 üzenetére
Mert hiába adok pl root jogot a link2sd-nek nem látja még a második fat32 partíciót sem az sd kártyán. Hogy tudnám elintézni, hogy lássa az ext2-őt, valamit fel kéne raknom a playből?
-
diablo1984
veterán
és egy 16gb-os memókarit hogy partícionáljak a link2sd-nek? mert csináltam egy 12gb-os fat 32-es primary-active partíciót és egy 3gb-os ext2 primary partíciót! és ezt nem fogadja el a link2sd!
-
csubuka
addikt
válasz RoundRobin #4316 üzenetére
Amugy miert kellene root elott letorolni a felrakott appokat? Erdeklodesbol kerdezem... Ennem tettem eat meg es Jo latszolag...
-
fater01
tag
válasz RoundRobin #4296 üzenetére
Ha root utáni frissítésekre gondoltál, akkor nem 100% hogy root után sikerülni fog. Legalábbis telefonokon root után nem szokott a gyári frissítés sikerülni.
-
edeleny
őstag
válasz RoundRobin #4494 üzenetére
Basszus csak így tudom berakni:
https://www.youtube.com/watch?v=uySLFWlE6N4
"Opendott tablet root+sd data mod.
Mielőtt bármit csinálsz tölsd le a fileokat.
1. könyvtár eredeti rom mentés
2.könytár eredeti rom +root+sd mod kipucolt alkalmazások "telepíthető mind ujra a playról ami már az sd-re megy mostmár.
3. könytár eredeti rom +root+sd mod
4. könytár driverek programokAz interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
motoflug
őstag
válasz RoundRobin #4657 üzenetére
Azért kérdem,mert nekem volt olyan telefonom, és nem volt rá panaszom. Csomó minden elfutott vígan, a 720p kijelzője mellett. Ebből indulok ki, aztán lehet az intel proci megviccel.
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #4657 üzenetére
Szerintem ez az intel proci jobb mint egy 4 magos mtk
Főlleg hogy ez is 2mag de 4szálon fut.[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Ezzel a modszerrel szeretnem rootolni a tabomat. Root elott vagy kozben vagy mikor tudok egy mentest csinalni az eredeti rom-omrol? Es ha elszall valami akkor ezt hogy tudnam ra visszavarazsolni?
-
ZS3NI
őstag
válasz RoundRobin #4823 üzenetére
Ez nettó hülyeség, én simán rootoltam 3 frissített készüléket.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
dioka7
senior tag
válasz RoundRobin #4823 üzenetére
Az asszonyé lenne, aki annyit ért hozzá, hogy tudja hol kell megbökni a kijelzőt, így nem lesz root-olva. Viszont később jöhet ki vmi gond a "nand hiba" miatt?
-
ZS3NI
őstag
válasz RoundRobin #4830 üzenetére
Fastbootot nem próbáltam utána, mert nem volt rá szükségem.
Igazad van, sorry hogy beszóltam.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
tihibaby
senior tag
Én a befrissített tabomon már 3x raktam újra a rendszert,minden gond nélkül.
-
Ired
csendes tag
neked frissitetlen es van fastbootod?
ha azt le tudnad menteni az valamikor majd jol johet
hogy meg lehessen nezni pontosan mit valtoztatott az update..szerintem haverod tabjat azert nem tudod fastbootolni mert az ove hibas szeriabol valo.. tied meg a jobol..
ha egy olyan tabot frissitesz amin jo a fastboot, akkor az megmarad. nekem is megvan pedig frissitettem
ezzel szemben a hibas szeriabol valora fel sem megy a patch. a hibauzenet azt irja, hogy az aktualis allapot checksumja nem egyezik az elvarttal, ezert fel sem rakja a modositast...
.. de azokon eredetileg sem volt mukodo fastboot[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz RoundRobin #4838 üzenetére
Első alkalommal teljesen legyilkoltam,bootloop-ba került.
-
fater01
tag
válasz RoundRobin #4854 üzenetére
Azt hol?
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #4854 üzenetére
A frissitett eszkoz droidboot verzioja is szinten 2.0
(Meg mindig nem jutottam el a root-ig, abd vacakol) -
fater01
tag
válasz RoundRobin #4859 üzenetére
Ifni version: F9.EE
droidboot version: 2.0Megjegyzem 91 óra után indítottam újra. Most sem volt vele gond.
-
fater01
tag
válasz RoundRobin #4865 üzenetére
Kellene még egy-pár emberke. Főleg olyan aki nem frissítette le. Egy bővebb mintával könnyebb dolgozni. Vagy olyan aki frissített, és van eltérés mégis.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
válasz RoundRobin #4831 üzenetére
Akkor megmarad. 15K-ért jobbat nem kapok, és a 2 év gari alatt ha baja lesz, majd visszaviszem!
Köszönöm a választ -
Mattb
senior tag
#Ired En ez alapjan a leiras alapjan csinalom a root-ot. elvileg ez felrakja a supersu-t. csak a backup erdekelne elotte
-
Mattb
senior tag
Na sikerült rootolni ezen a modon. Feltette a SU-t, root checkerrel megneztem, mukodik. Viszont, appokat tovabbra sem tudok torolni, athelyezni. Mi kell meg ehhez? En ugy ertettem hogy ez a modszer ezt emgoldja magaban.
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #4909 üzenetére
A beallitasoknal kellene megjelennie az eltavolitasnak amikor ramegyek egy pl open dott-os appra az eltavolitasnak, mint amikor egy altalam telelpitett appnal ? Akkor biztos nem lett jo
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #4916 üzenetére
Amikor elinditottam nem, egybol nem kert viszont amikor rakattinottam a data mappara megnyitni, akkor kert, naplozta is, adtam neki jogot.
-
DJGABI
addikt
válasz RoundRobin #4917 üzenetére
root explorernek meg a rootnak semmi köze ahhoz hogy a gyári _beállítások_ menüben tud-e törölni vagy sem egy rendszer appot...
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #4926 üzenetére
A rendszer alkalmazas eltavolitot felraktam, ezzel tudtam torolni az open dott-os appokat. Megnezem a link2sd-vel mi a helyzet.
Mas: Az erdekelne meg, hogy ti hasznaltok e launchereket? Megeri ezeket hasznalni? Nem merul tole jobban a tab? Van ami igazan jo tabokra?
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #4933 üzenetére
A playrol leszedhető valtozatokra gondoltam
A link2sd-hez kello particionalast csak akrtyaovlasoban lehet levegezni? Ha pl mp3 lejatszon erkesztul csatlakoztatom akkor sem jo?
-
troger911
tag
válasz RoundRobin #4939 üzenetére
Dehogy kell hozzá linux! Minitool partitionwizard home... Ingyenes, én mindig azzal csinálom, hibátlan!
-
raziel01
veterán
válasz RoundRobin #4990 üzenetére
Nekem megfelelő. Szerintem ha ég a kislámpa az ágy mellett akkor jó ez is.
Én biztos nem vennék 30-40-50-ért ebook readert.
Esténként 1-2 óra olvasgatásra szerintem tökéletes. -
napocska2
senior tag
válasz RoundRobin #4990 üzenetére
Ezzel egyáltalán nem értek egyet! Több alkalmazás is van a fényerő csökkentésére a Play-en, így éjszaka is jól lehet olvasni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz RoundRobin #4996 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Már sokáig nem vacilálhatok, tegnap még láttam pár darabot a teszkóban. Ki tudja, meddig lesz még kapható.
Egyik barátom tabletjét pár percig próbálgattam, és ott feltünt, hogy milyen nehéz (nem egy vödör vízhez kell hasonlítani persze). Mármint akkor ott úgy tűnt. Szóval ezt órákon át tartani nem jó szerintetek sem olvasáshoz. Leginkább úgy lenne szerintem, hogy a combra le van támasztva akár fotelben ülve, akár ágyban fekve, így csak hátulról kéne kézzel megtámasztani. De még így is kényelmetlennek, fárasztónak gondolnám.
Bár az igaz, hogy egy könyvnél sincs másképp. Azt is tartani kell, vagy ölben megtámasztva, vagy "levegőben" fogva. És a könyv súlya is lehet ennyi.
Asztalra letéve és kitámasztva nem tudom, hogy mennyire lehet kényelmes. Ott persze már nem kell kézzel fogni a tabletet, viszont az üléspozíció lehet fárasztó órákon át. Micsoda gondok! -
napocska2
senior tag
válasz RoundRobin #4996 üzenetére
Nyilván vegyen e-book olvasót, ha arra van szüksége, ebben nincs is hiba.
Viszont a pdf-ek olvasásánál is lehet éjszakai módot választani több általam eddig használt alkalmazásban, amikor sötét a háttér és fehér a betű. A fehér betűk fényerejét pedig remekül lehet kívánság szerint mérsékelni az általános fényerő csökkentő appokkal, ha maga a pdf-olvasó nem képes erre.
Azt gondolom, hogy nem sokat olvasol éjszaka, mert akkor ezekkel a megoldásokkal tisztában lennél.(#4989) Rodzser Mór: Mindenképpen javaslom, hogy válassz valamilyen tokot a tabletnek, ha olvasgatni szeretnél rajta, így egyszerűbb kitámasztani, mint meztelenül.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz RoundRobin #5022 üzenetére
Az lenne az igazi, ha külön ebook olvasót vennék. De akkor már túl sokat költenék.
Egyébként böngészéshez, egy-két youtube film-filmecske megnézéshez és ebook (leginkább pdf) olvasásra kéne. (Meg persze jó lenne kiváltani a használatos számítógépemet, remélem, nemsokára lesz olyan is elérhető áron).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest