Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh777
tag
Igen, máshol is ezt mondják. Itt mind a két hangszóró szól (nem úgy mint iPhone-éknál) de monoban, ugyanazt löki mindkettő.
Rusival teljesen egyetértek, mikor stereot kérnék akkor kb mindig fektetve van a teló. Így semmi értelme nem lenne külön megszólaltatni a két csatornát, kivéve ha egyik hangszóró a gombok alatt, másik pedig a telefon tetején lenne beépítve. De ilyet még sehol nem láttam -
Josh777
tag
A kamera szoftverről is indifferens amit hallunk, nincsen semmi lépcsőzetes menü dolog. Azért azt tegyük már hozzá még egyszer a képlethez, hogy a tesztelt készüléken nem a CyanogenMod 11S van
Az eredeti rendszer kamera szoftvere a hagyományos CM-étől eltér, pl a beállításokba kemény 1 gombnyomással lép az ember, a mód váltásra sem láttam máshol egyszerűbb alternatívát mint itt (fel/le swipe-pal vlátunk az előre beállított fotózási módok között - csak azok vannak ott amit te szeretnél, pár húzással bármi egyből megvan). -
Josh777
tag
-
Josh777
tag
-
Josh777
tag
Kijelző védő fóliával használja valaki? Megéri majd vajon a szép kijelzőt megrontanom vele?
-
Josh777
tag
válasz micafighter #441 üzenetére
Bocsánat az OFF-ért, de én nem is tudtam h létezik kemény "fólia" is, ezt legalábbis annak nézem - leeséskor a kijelző helyett próbál eltörni ha jól látom. Szimpinek tűnik, ilyesmiről egy villámvélemény esetleg?
Szerk.: Úgy látom talán az edzett itt a szép kifejezés, kemény helyett
[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
Szerintem itt azért nincs mert ha jól emlékszem a home gombot lenyomva majd valamelyik irányba elhúzva is elérhetők plusz funkciók. A videó amiben ezt láttam ott asszem felfelé Google Now nyílt meg, balra húzva már lőtte is a print screen-t, jobbra meg indította a screen cast-ot vagy hogy hívják.
-
Josh777
tag
válasz micafighter #1163 üzenetére
A Nillkin üveget én is megrendeltem már hittel, bizakodva, hogy Isten segedelmével hamarost anyagi és invitálós feltétel is adott lesz a készülék megrendeléséhez (még a telefon előtt itt kell lennie mivel első bekapcsolás előtt már fel akarom tenni a cuccost, félek ugyanis h ha használom pár napot felrakás előtt akkor majd visszalépés lesz tapintásban és megjelenítésben az edzett üveg applikálása )
-
Josh777
tag
válasz MartOOn #1291 üzenetére
Bocsánat, nem a gombok között van, hová gondoltam. Kezelőfelület szerintem a magyar változatban, és ott gombok vagy ilyesmi. Ja igen és lakatot kell előbb keresni plusz jel helyett. De inkább nézd
[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
válasz micafighter #1301 üzenetére
Csak csinosítási javaslat, úgy látom sok a nyilacska.
Alt + 26 (→) vagy az Alt + 16 (►) ...még talán gyorsabban is leüti az ember mint a "hagyományost" A számkódot ugye numerikuson. -
Josh777
tag
válasz vitezlejszlo #1444 üzenetére
Android és iOS között 2011 május óta megoldott a fólia kompatibilitás. Egyedüli kérdés a telefon fizikai kialakítása - gondolok itt kijelző méretre, oldalak arányára, hangszóró elhelyezkedése stb...
Színekkel kicsit más a helyzet, de az újabb fajta fóliák már (tesztek alapján legalábbis) átengedik a fényt, így a telefon előlapjának színe nem módosul, nem vész el. ← FIGYELEM, csak átlátszó, ill. áttetsző fóliával működik! Én egyszer felraktam egy teljesen lilát, azóta nem tudom milyen színű a telefonom előlapja, sőt, a barátaim esküsznek rá, hogy magát a megjelenítőt sem látják. Lehet nekem szokott csak hozzá a szemem.
Többiektől elnézést[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
válasz Viktor0610 #1453 üzenetére
Cseppálló a telefon, még ha hivatalosan nem is.
Lomha 8V: Grat
[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
válasz micafighter #1381 üzenetére
Ne haragudj ha volt már, de mennyi idő alatt érkezett meg neked? Én is a mailboxde - GEIS/GLS kombót néztem ki
-
Josh777
tag
-
Josh777
tag
válasz vitezlejszlo #3565 üzenetére
Köszönöm
-
Josh777
tag
Nekem nincs saját tapasztalatom még, de ez alapján a mindenhol elterjedt NTAG203 csipes 13.56MHz-essel kompatibilis.
Én inkább matricás vagyok mint tag-es szóval ezt néztem ki, jó árban van és elvileg működnie is kell.[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
Végre már frissült a Tracking, így már látszanak értelmes dolgok. Elvileg már csak olyan 2 órás autóútnyira van a mailboxde-től - illetve ott volt 2 órája. Most már tényleg csak kíváncsiságból, nem tudjátok mit jelent a Aug 28, 2014 6:51 AM-kor írt bejegyzés? A futár megállt WC-zni
-
Josh777
tag
válasz atideath #3598 üzenetére
Én még nem döntöttem hova fogom tenni őket, de pl autós tartóra ragasztasz egyet, Tasker-ben vagy más NFC-t kezelő progiban megmondod h arra a matricára hogyan reagáljon. Így ha beteszed a telót akkor mondjuk felveszi maxra a hangerőt, bekapcsolja a bluetooth-t h tudjon csatlakozni a kihangosítóhoz, közben elindítja a navigációt vagy akár a zenelejátszót stb. Munkahely bejárati ajtajára nyomsz egyet és hozzárendeled h némítsa a telót stb stb. Kevés egyenlőre az a felhasználási mód ami tényleg egyszerűsít a dolgokon, de azért lehet találni, csak fantázia kell hozzá
Szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
Vízálló tokot/tasakot valaki próbált már az OPO-val? Ebay-en van egy csomó ami elvileg jól zár, szépen átlátszik (vízalatti felvételhez) és az érintőképernyő is működik vele víz alatt. Viszont nem tudom melyikbe férünk bele úgy, hogy a kamera is ténylegesen kilásson a cuccból - némelyiknek ugyanis színes kerete van. Valakinek esetleg tapasztalat?
-
-
Josh777
tag
Aki mailboxde-ről GEIS/GLS-sel kérte le a telót annak mennyi idő volt mire megjött? Esetleg olyan akinek hétvége is volt benne?
Csak türelmetlen vagyok, de érdekelne mert nekem csütörtök este óta nem frissült a GEIS csomagkövetése. Ma felhívtam őket, mikor végre átkapcsoltak olyanhoz aki érti az angolt azt mondták h szerintük még Csehországban van... Há micsinálnak mán -
Josh777
tag
válasz micafighter #3911 üzenetére
Köszönöm, akkor nyomok egy Ice Bucket Challenge-et addig hátha lenyugszok tőle
-
Josh777
tag
válasz greenmeister #3960 üzenetére
Nekem is ugyanez a szitu...
Ezúton javaslatomat teszem a még rendelés előtt álló kollégáknak, hogy mailboxde-ről inkább a pár centtel drágább DHL-t kérjék, ne a GEIS/GLS-t mert sokat szerencsétlenkednek és a csomagkövetéses oldal sem frissül megfelelően - sőt, van h nem is elérhető. -
Josh777
tag
válasz leslien #3975 üzenetére
Aha. Igen ez így tényleg elég csinos, nálam nyilván a hétvége lassította le a dolgokat de egyrészt nem kellene h ennyire, másrészt nem mindig volt elérhető a tracking oldal sem.
8/28/2014 1:50 PM Centrála Ejpovice External number
8/28/2014 1:50 PM Centrála Ejpovice Customer reference
8/28/2014 3:14 PM Liberec Pick up of parcel
8/28/2014 3:14 PM Liberec Pick up of parcel
8/28/2014 5:25 PM Liberec received at depot
8/28/2014 5:25 PM Liberec Loaded onto LH truck
9/2/2014 6:19 AM Bratislava received at depot
9/2/2014 7:43 AM Bratislava received at depotTe hova rendelted? A GLS melyik pontnál vette át a GEIS-től?
[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
Az rendes edzett üveglap, azért olyan hasonló a tapintása (mer ugyanaz ). Amúgy ha jól emlékszem 0.3 vagy 0.33 mm a vastagsága, és valahogy így kell feltenni (a véglegesítés a legvagányabb, csak nyomsz egyet a közepére és rávarázsolja magát )
-
Josh777
tag
válasz bdavid94 #4018 üzenetére
Hali, bár micafighter valószínűleg már körmöli a választ, hátha még beelőzöm
Szóval az első HSZ-ben a legtöbb infót el lehet olvasni a rendelés kapcsán. Egyébként nagyjából az oldalon lévő EUR árakkal kell számolni + a szállítás, ami oda nem tudom fejből h mennyi.
Legtöbben egyébként Németországba kérjük és onnan csomagtovábbítóval továbbíttatjuk a csomagot magyarhonba. Így az express szállítás csak 5 EUR, plusz a csomagtovábbító kb 17-18 eurós díja és kész vagy.
Konkrét szériahibája nincs a telefonnak, ha erre a szellem érintésre gondolsz akkor azt úgy tudom itt csak egyikünknek sikerült félig előidéznie. De ez sok telefonnál előfordul és valószínűleg firmware bug. Szóval nem mondanám h lenne bármi komoly probléma a kicsikével.[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
válasz bdavid94 #4018 üzenetére
Ja igen, plusz VÁM/ÁFA nincsen mert EU-s raktárból jön (Németország vagy Anglia).
Hosszútávú tapasztalatok még nyilván nincsenek de én is eszerint mérlegeltem vásárlás előtt és az eddigi tapasztalatok alapján meg lettem győzve h valószínűleg ezt sem kell majd bántanom úgy 3 évig. -
Josh777
tag
válasz vinpilu #4024 üzenetére
hmmm... nekem csütörtökön indult el 14:00 előtt valamikor, és jelenleg még csak remélem h holnap kézhez kapom.
Persze nem akarom őket lehúzni meg semmi ilyesmi, csak egyrészt türelmetlen vagyok, másrészt meg azért csak 2 nappal több ez mint amiről többen is beszámoltok. Mi meg greenmeister-rel várakozunk és várakozunk - én pl holnap harmadik nap fogok emiatt itthon maradni[ Szerkesztve ]
-
Josh777
tag
válasz leslien #4029 üzenetére
Mailboxde-től, itt a trekk.
Csak most látom h írtad, hogy feleslegesen nézem a GLS-t. Akkor azzal nem is vesződök.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest