Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz PuffySite #16593 üzenetére
Ok. Akkor 105K ami kint van forintban a weben...lényegtelen ezen része a kérdésnek...a többi lenne a fontos, hogy jól értettem vagy sem?
De írhatttam volna mailbox.de-t...a lényeg, hogy a végösszegre lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
micafighter
nagyúr
válasz PuffySite #16752 üzenetére
Bármelyik szállítást választhatod A lényeg, hogy értékbiztosított szállítási módot válassz mailboxde-től hozzád. Ahogy írtad is, Geis & GLS és az UPS értékbiztosítottak.
Két telefont rendeltem anno, egyiket GLSel, a másikat UPS-el:
(#16755) Roland06 attól függ, milyen rendszer van most rajta?
[ Szerkesztve ]
-
CodenameAZS
csendes tag
válasz PuffySite #16769 üzenetére
Igazából én is azon kalkulálok hogy kihagynám az egész forintos hacacárét, és dollárban venném meg $349-ért (vagy ha az euróból számítja vissza az árat a PayPal, akkor most csak $325-ért) és kész. Postaköltséggel együtt is megállna szerintem $380 körül és tekintve hogy a dollárt még 220 körül váltottam anno így 85e körül meglenne mindenből a 64GB a 105e + posta helyett.
Na de majd még alszok rá egyet, köszi az infot mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peet91
aktív tag
válasz PuffySite #18574 üzenetére
Frankó képek, viszont egy kérdésem lenne: A beállítások között feltekerted a minőséget 100%-ra, vagy hagytad a gyári 90-en? Csak azért kérdem, mert ugye eddig 95% volt a 100 (f#cklogic), viszont többen azt mondták, hogy CM12S-ben már 100 a 100.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Forest48
aktív tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest