Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #4174 üzenetére
A Oneplus mérete és súlya miatt nem lesz jó, állandóan le fog esni. Az olcsó általában gagyi és a varrás könnyen elszakad, és ha tokba van a telód akkor annyival nagyobbat kéne nézni mivel a tokot le-fel venni nem túl szerencsés a sandstone black hátlap kopása miatt. Én használtam armbandet futáshoz sgs2höz, minden dimenzióban kisebb a one-nal és könnyebb is, és állandóan lecsúszott az armband akárhogy tettem fel.
Most hirtelen az jutott eszembe, hogy vegyél tépőzárat, egyik felét varrd egy pólóra, másikat az övtáskára, és átlósan vedd fel az övtáskát a válladon, a tépőzárral meg rögzíted a polohoz. Eléggé McGyver megoldás de nagyon olcsó, kivitelezhető, nem túl bonyolult és szerintem működhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest