- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenor
senior tag
Az Always On Display- bol lesz valami már végre?
-
-
zoleeno1
veterán
Konferencia hívás másnál sem működik? Ma próbáltam volna egyett, 2 fél volt egyszerre a vonalban, egyik várakoztatva. Van egy ilyen lehetőség, hogy egyesítés (vagy mi), de hibát ír ki, ha rányomok...
-
( V )
veterán
Márciusi biztonsági patch a láthatáron.
[link] -
G-Bali
senior tag
Elvileg kész minden!
-
G-Bali
senior tag
Úgy néz ki az előző sikerűt#2683 de az első pontba már valami nem stimmel [kép]
ill. a "töltsük le az új eljáráshoz szükséges packot!" ez a pack melyik?
-USB hibakeresés ki van kapcsolva ha jól látom...ki kell lenni ? -
Shyciii
veterán
Sziasztok. Jól látom, hogy a 7T Pro csak annyiban különbözik a 7 Pro-hoz képest, hogy újabb proci van benne? Meg nyilván kicsit hosszabb támogatást fog kapni.
-
Galahed
senior tag
Beta 4 ről , hogy tudom feltenni a stabil 11-est? a rendszerupdate azt irja, hogy nem lehet visszalépni. Más útja módja van?
-
tomp
félisten
Nehezebb!
Sebességben érezhetően gyorsabb! Egész napon használat után látom a 7T Pro 90Hz-es kijelző "lassúságát".
Ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabb. 4K60 módban is van OIS+EIS páros így nálam alap lett a 60fps. Zoom esetében a hátsó mikrofont felerősíti így gyakorlatilag zoom mikrofon van. Automata módban is lehet teljes felbontásban fotózni azaz 48 és 50Mpixellel.
Nekem már a 7T Pro kamerája is bőven megfelelt. Majd ha lesz erre is GCam akkor kipróbálom. Akksi nagyon jó. Töltés pedig fantasztikus a vezeték nélkülivel. Még csak 2x dugtam kábelre de akkor sem töltés miatt hanem szétnéztem EFS Explorerrel a telefonban. -
tomp
félisten
Eladó sorba került a telefon, így hát búcsúzom!
A topikot azért követni fogom. -
Figura89
tag
Nálam is tökéletesen működik a 11-es android, még úgy is, hogy oxygen updaterrel frissítettem.
Frissítés előtt annyit tettem, hogy mindent lementettem drive-ra (biztos, ami biztos), illetve a gyorsítótárat töröltem recovery-ben (egyéb fórumok szerint ez fontos dolog nagyobb rendszerfrissítés előtt). -
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót, de még android 10 van rajta, feldobta a frissítést android 11-re. Szerintetek megéri frissíteni?
-
hogyan lehet andoid 11-ről visszaállni 10-re úgy hogy minden beállitás, programok, email-ek megmaradjanak?
van erre megoldás?
leírná valaki? -
Galahed
senior tag
Ha telekomnál vettem a telót akkor csak 1 év garancia van ami a jótállási jegyen szerepel, vagy van gyári gari is? (mondjuk 2 év) ??
-
ilyr
tag
EU-ban ha természetes személyként veszed a telefont, a bootloader nyitás és a root nem járhat garancia vesztéssel.
Bővebben (ha megy az angol): https://www.piana.eu/root/ -
BenHans
addikt
Szerintetek most mi a tuti camera mod?
Gcam vagy Pixelcam és melyik szoft?
Root nélkül melyik a legtutibb, ami nincs kiherélve?
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy nem tudok sms-t írni, nem mutatja a szöveget amit írok a kijelző. FB, viber stb rendesen működik, próbáltam már az alkalmazás bezárását, mobil ki-be kapcsolását de nem oldotta meg a problémát. Van ötletetek?
-
DefJamHUN
aktív tag
-
Nagya21
addikt
Hali!
Na megvan az első hiba: A o+zene alkalmazás nem indul el, mondjuk régebbi o+ra lett csinálvan, a 10-es droidon még futott, most eldobja magát indításkor.
Ujratelepítés sem oldotta meg.....
Üdv Nagya -
( V )
veterán
Először azt hittem ez is rendszer bug de kiderült hogy Google oldali:
Tömeges hiba: összeomlottak Androidon a Google alkalmazások
[link] -
Tibko8
senior tag
Ti működésre tudtátok bírni a VoLTE Telenor esetében az új frissítéssel? Nekem a parancssor állandó hibát dob ki. Összefoglalóban lévő leírás szerint csinálok mindent
-
zoleeno1
veterán
Ha beta4-rol megyek vissza stable 11-re, akkor gyalul mindent?
-
( V )
veterán
Oxygen OS11 et dobta fel az updater ma. Ez most akkor még egy utolsó frissítés az Android 11 előtt, vagy ez már maga az Android 11?
Szerk:
"Since this is the upgrade of Android 11 version with many new features, the upgrade time may be longer. Please wait for the completion of the upgrade"Akkor meg is van a válasz, ez az Android 11 update
-
avengear
kezdő
Az OB4-be az aptx adaptive bug javítása részben nekem köszönhető, mert küldtem nekik logot. Örülök, hogy néha hallgatnak a vevőikre.
-
ilyr
tag
Tud valaki olyan adaptert amivel 7T Pro csatlakoztatható távcsőhöz/mikroszkóphoz/ilyesmi? Van ilyen adapter a neten jó pár, de mindegyik azt írja, hogy a "legtöbb" telefonhoz használható, engem meg az érdekelne, hogy van-e olyan ami konkrétan a mi telefonunkkal kompatibilis...
-
Morph33
tag
Valaki használ aptx adaptive-es tws fülest a telóval?
Nálam az OB3 frissítés óta nincs hang, a státusz led a füleseken gyorsan villog, ilyet soha nem csinált még. Amikor elindítok egy youtube videót, akkor az elején szaggatt 2 másodpercig, majd teljesen megáll.
Már jelentettem loggal a OP-nak, meglátjuk mit reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- For Honor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO