- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktphoto
csendes tag
válasz
PartyShan #3045 üzenetére
MSM Download után semmi gond nincs. Rootolom, ha az alap sloton hagyom akkor crashdump a vége de utána be is tudom bootoltatni a rendszert hiba nélkül ha hosszan nyomom hangerő fel + bekapcs gombot.
Mindenképp a root után csinálja ezt.
Ugyanazt a rendszert csomagolom ki mint ami fent van a telefonon és ugyanúgy, ugyanazt a módszert csinálom pontról pontra de ez a végeredmény.
Én is így csináltam és pár hónappal ezelőtt csinált ilyet közvetlen root után párszor de sikerült megoldani, most mindegy mit csinálok, ugyanaz az eredmény.
Custom kernel egyenlőre nincs fent, mindig root után szoktam felrakni. Minden teljesen stock.
-
ktphoto
csendes tag
válasz
PartyShan #3043 üzenetére
Ezt már megcsináltam, többször is. A slotokat is megváltoztattam. Alapból b sloton volt ott crashdumpolt, az a sloton meg nagyon lassan bootolt de az animáción egy óra múlva sem jutott tovább.
Igazából mindent is megcsináltam amit tudok és amit írnak mindenhol de sajnos nem jó.
Rutinos vagyok Magiskes rootba de most nem tudom mi van pedig már az új verzióval is rootoltam a telefont.
Ott is sokszor ez lett a vége de a végén mindig sikerült megoldani.
Most valahogy nem pedig mindent pontról-pontra megcsináltam, sokszor.
-
-
Shyciii
veterán
válasz
PartyShan #2774 üzenetére
Hmm. Nem lepődnék meg, hogy ha az a nyamvadt EU-s rom miatt lenne. Oneplus 6-on én is EU-s romot használtam, aztán átálltam a Global-ra, és most a 7T Pro-mat is azonnal áttettem miután megvettem. Global rommal nekem még sosem voltak ilyen parajelenségek. meg úgy általában is jobban működik nekem a Global, mint az EU. Ezzel az új frissítéssel az akksi fogyasztás is végre rendben lett, wifi eldobásom nekem eleve nem volt. Melegedés is megszűnt, sms gépelési probléma is megszűnt dual sim esetén, szal nálam ez az új verzió jól működik.
-
Shyciii
veterán
válasz
PartyShan #2772 üzenetére
Szerintem így már a következő verzió már le fog frissülni a google playen keresztül is. Anno a Revolut-al volt így nekem Oneplus 6-on kellett factory resetet csinálnom, és kiírta, hogy nem támogatott az eszköz. Felraktam ilyen módszerrel, és utána a google play is le tudta követni már.
-
Shyciii
veterán
-
renziNNN
tag
válasz
PartyShan #2450 üzenetére
Akkor te vagy nem frissültél A11-re vagy valami csoda apk-d van
Most megnéztem innen kettőt is és mindkettő crashel egyből. Valamint op8-akkal sem megy még, ahogy látom itt
vagy itt sem a hozzátartozó topikban. -
Albigator
őstag
-
válasz
PartyShan #1825 üzenetére
Igen így viszont már teljesen reális.Az azt jelenti hogy kb 5 óra kijelzőidő amit mobilnettel ment az pedig éppenhogy az átlagos szint.Mondjuk még mindig jobb mint az én átlag 4 órám....
Wifin más a helyzet. Tegnap reggel vegeztem munkaval és utana töltöttem fel a telót azota csak wifin használtam.50%-on vagyok 4 óra 4 perces kijelzőidővel.Kár hogy ez a teljesítmény a felére csökken ha mobilnettel hasznalom -
Albigator
őstag
válasz
PartyShan #1506 üzenetére
Köszi. Ehhez is jó a korábban 1348-as hsz-ben lévő XML?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
PartyShan #1077 üzenetére
Nem tudom, mert korábban nem ment AOSPA-n. Most visszaraktam OOS-t, még a root előtt beléptem, működött szépen.
Root-oltam, átneveztem a manger-t, beállítottam a hide-ban, de nem megy. Töröltem az adatait, akkor sem megy. Nem értem.. Lehet valamelyik Magisk modulom zavarja meg. De az az érdekes, hogy a CTS teszten átmegy a telefon. Google Pay is van.. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
PartyShan #856 üzenetére
Én egyszer tettem fel a legújabb Oxygen-t előtte, aztán PA ment is fel rá, mivel előtte más custom ROM volt, ezért muszáj volt az Oxygen telepítés.
Igazából a vendor partíció miatt fontos ez, mivel A/B OTA van.
Ez röviden azt jelenti, hogy az Android két partíción is helyet foglal, tehát amikor fut a rendszered az A-n és jön egy frissítés, akkor a B-re települ a háttérben és amikor újraindítod, akkor az B-be boot-ol.
Majd ugye ha megint frissítesz, akkor az A-ba és így tovább.
Ezért lehet fontos, hogy mindkét partíción a megfelelő vendor legyen flashelve.
Véleményem szerint szükségtelen, ha végig OOS-en voltatok, akkor biztos nem lesz semmi gond.
Én régóta nem vagyok OOS-en, kíváncsi vagyok, hogy mi történik, ha jön egy Paranoid update.
De ha esetleg megfekszik, akkor tudom, hogy a vendor lesz a ludas. -
válasz
PartyShan #816 üzenetére
Én 90hz-ra tettem a telót és akkor szünt meg ez a dolog.
Elképesztő hogy görgetek mint az állat és siklik akadás vagy lassulás nélkül.Még életemben nem láttam ilyent.Van hogy negyed óráig gyönyörködök ebbenAzt gondolom ez a 90 hz miatt van nem?Chrome böngészőt használok de facebooknál is ugyan ez a helyzet és csak 90hz-n.Ha 60 hz-re rakom akkor már megakad egy idő után és nem is siklik olyan szépen.
-
válasz
PartyShan #645 üzenetére
Ok köszi csak mivel bizonyítsak?Screenshot az alioldalról a rendelésről ahol szerepel az ár?Vagy be kell mennem a bankba és bankszámlakivonatot kell kérnem erről a tranzakcióról?Feladó neve es címe az ali oldalán elerhető?
Mindegy megoldom valahogy. Köszönöm mégegyszer! -
pècsimunkás
addikt
válasz
PartyShan #122 üzenetére
Bocsi a bele vauba, én Samsung A50- el ezt használom értesítő LED híján: [link]
Nem tudom, hogy csak Samsungon működik- e, vagy más márkákkal is működik. Úgy van beállítva, ha jön üzenet, hívás, akármi a kamera körül van egy kis fény csík, és az értesítől folyamatosan világít az Aod. Az aksiból 1-2 %-ot fogyaszt. Próbáljátok ki, aztán írjátok meg, ha jó, vagy ha nem, azt is.Szerk.: pont jött üzenet. Amíg nincs elolvasva ilyen a kis fény, amit írtam:
-
k5.20
senior tag
válasz
PartyShan #114 üzenetére
Nálam működik együtt.
Az app-on belül, az alsó menüben a rendszer elemeknél be kell kapcsolni a Rendszer UI-t.
Ezután így működik:
Zárt képernyőnél 1 érintés: óra, dátum stb (azt hiszem ez az ambient).
Üzenet esetén: kijelzőn egy rövid értesítés villan fel, a kijelző szélein fut a villanás.
Amikor ez leáll, megjelenik a NotifyBuddy értesítője.
- Itt van egy kis kompromisszum, mert ekkor nem működik az egy érintés, hanem 2 érintésre aktiválódik a zárképernyő. (megnézed az üzenetet)
Ezután viszont újra él az 1 érintés.Remélem érthetően gagyogtam el...
Eddig 2% volt az app fogyasztása, de a fentieket most kísérleteztem ki, majd figyelem a változást, ha lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA