- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus94 #2199 üzenetére
Akkor sem kerek az szerintem. Nem tudom, FR volt-e már, de sokszor derül ki utólag, hogy valamelyik app akad be, ami nem is látszik a statisztikákban. Tesóm 7T Próval tolja, egész nap mobilneten, estére 40 százalék. Nekem 7 Próm van, vegyes használatban 30-40 százalék marad nap végére. Az email szinkron hibákra pedig annyit tudok mondani, hogy Aquamail. Kábé 6 éve használom aktívan, soha nincs szinkron gondom, Exchange / gmail / O365 / szimpla IMAP fiókokkal.
Jelenleg egyetlen app nem képes normálisan dolgozni nálam a háttérben, a Mi Home.
-
Victoryus94
őstag
Az OP Diagnostic app szerint 90%-os.
tibcsi0407 - Nekem sajna az Apple is komromisszumos (bár szépen fejlődnek)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Victoryus94 #2195 üzenetére
Én ezért váltok Apple-re. Unom már az állandó kompromisszumokat.
-
válasz
"Én egyetértek veled. Mindenkinek csak arról szabad írni, mennyire jó a rendszer, és egy csomó számomra eddig "alap" dolgot nem tud, vagy nem jól"
Szó sincs erről. A tájékozatlanságból eredő fikázás és állandó fanyalgás az, ami egyik OP topikban sem népszerű. A "mééé'nemtudeztmegazt" jellegű felvetésekkel együtt. Jelzem, kábé mindig ugyanazok az emberek mutatják be, ezért is idegesítő. Ezerszer le volt írva: ha mindennel telepakolt rendszer kell, akkor Samu vagy XIAOMI, és nem OnePlus a helyes irány. Ha nem olvasod el vásárlás előtt (pedig szerintem erre majdnem minden teszt kitér említőleg), akkor csak magadra vethetsz.
Az akku szerintem Nálad halott, vagy valami gebasz van, egyáltalán nem normális, hogy fél nap alatt lemerül.
Tibcsi: no offense, de akkor a legjobb irányban tartasz!
-
Gabis
őstag
válasz
Az első bekezdéseddel nem teljesen értek egyet. Felőlem nyugodtan írd le ha nem tetszik a készülék, vagy bizonyos dolgai. Én sem venném meg újra, igaz nem is tudnék most helyette másikat. Egyszerű beszélgetést kezdeményeztem, semmi rosszindulattal. Annyiból tényleg nehezebb volt ennél, mint más gyártók termékeinél, hogy nem igazán tudtad kipróbálni.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Figura89 #2194 üzenetére
Én egyetrétek veled. Mindenkinek csak arról szabad írni, mennyire jó a rendszer, és egy csomó számomra eddig "alap" dolgot nem tud, vagy nem jól. Hiába kérdeztem/kerestem rá előtte, ezeket nem mondta senki. Ha meg én panaszkodtam utána le lettem szólva.
Pedig volt MIUI-s és Android One -os telefonom is. Nem a "Pure Android" felülettel van bajom.
Én az akksin kívül a fényképezőbe se szerettem bele sajnos. Bár mióta nem kell root a Gcam-nek, és a covid miatt alig utazok ez most nem nagy hátrány (főleg hogy tölteni meg tudom munkahelyen, otthon, kocsiban is).
Ha a Mi 10T -be került volna zoomos optika, valószínűleg lecserélném. Így viszont elleszek vele amíg nem lehet normálisan utazni.
(FHD és 60Hz-es kijelző módban használom, hogy ne merüljön le 3 óra alatt)Corfun sajnos nem bírta fél napig se (Navigáció, fényképzezés, email), iszonyatosan melegedett, és tölteni is csak a szálláson tudtam rendesen. Szoftveres nyavalyáit már megszoktam, a legtöbbre nem is emlékszem már ( de pl a VoLTE se ment rajta mókolás nélkül, ami röhej ), illetve az értesítések a mai napig 10-40 perces késéssel jönnek meg szinte bármely appnál. Ami mondjuk nagyon gáz egy-egy sürgős üzleti mail esetén. Az időnyilvántartó rendszerünkkel sem kommunikál rendesen az OP készülékeken, aminek az az eredménye, hogy este 10-kor jönnek a levelek, hogy még kint vagyok az ügyfélnél, ahonnan 4-kor eljöttem -vagy épp hó végi elszámolásnál látom hogy egész nap nem csináltam semmit, nem szinkronizálta be. (Van OP8-as kollégám is, nála is tapasztalom, a többiek viszont nem értik, miért nem használjuk az appot rendesen)
-
Nem mert ezekről sehol se írnak csak arról hogy milyen jó és gyors az oxygen os(szubjektív kinek mi a jó a gyorsaságot meg hagyjuk szerintem), mennyire támogatják a telefont(ez sem igaz, sőt).Mindenesetre megszoktam, jó ez.Az aksi időn kívűl nincs már bajom a telefonnal(a szupergyors töltés miatt ez se tragédia).Van amiben kellemes meglepetést is okozott(fénykepezős és videós kepességek,kijelző minősége,stb).Kiprobáltam az oos-t nem jött be a legközelebbi telóm más lesz majd és ennyi.
-
Figura89
tag
Próbáltam megtalálni, hogy lépésről lépésre le tudjam írni, de én sem találtam most.
Úgy viszont biztos megtalálod, ha a beállítások keresőjébe beírod, hogy wifi. Nekem angolra van állítva a nyelv, így 'Wi-fi preferences' alatt található az 'Auto switch to mobile data'. Ha neked magyarra van állítva, szerintem 'Wi-fi beállítások' néven lehet megtalálni, és azon belül a 3. gomb. Remélem, így meglesz már. -
Van egy olyan problémám, hogy amikor elmegyek egy ismert wifi közeléből, akkor átvált az ikon a nincs wifi jelre (mert tényleg nincs), viszont hiába van a mobilnet bekapcsolva, nem használják az appok, amíg le nem kapcsolom a wifit. Az automata wifi bekapcsolás működik, de ugyanez megoldható visszafelé is valahogy?
-
rizso
addikt
válasz
beyruth82 #2173 üzenetére
Jobb mindig van
De nekem már a 7T Pro is jónak számít. Reggel leveszem töltőről, este 10-11 körül felrakom kb 20-40%-on, úgy, hogy wifi/mobilnet/bt/nfc, minden be van kapcsolva, 90Hz kijelző. Persze olyan is volt már, hogy délután töltenem kellett, mert nagyon sokat használtam, de olyan is volt, hogy csak a 2. nap végén kapott töltést.
-
Azért aksi időben a 7T Pro sincs az élvonalban.....
Talán most a xiaomi mi 10T és 10T Pro 5 ezres aksival 5G-s SD865-el 144hz-s kijelzővel 200-250 ezer forintos kezdő árral kiszereléstől függően nem lesz rossz vétel bár aki a samsung ui-ját nem bírja az a miui-t egyenesen gyűlölné 😀 -
dannyl
addikt
Hogyan lehet végleg kiiktatni a fnatic módot?
-
rizso
addikt
válasz
trish92 #2164 üzenetére
Én Note 10-ről váltottam 7T Pro-ra (McLaren), nem bántam meg, siralmas volt a Samsung akksiideje. Néha agyalok, hogy egy Note 10 Plus vagy S20 Plus-szal visszatérek Samsungra, vagy esetleg nézek másik gyártótól valamit, de nem nagyon találok olyan telefont, ami árában jobb lenne.
-
trish92
csendes tag
válasz
beeep146 #2165 üzenetére
Persze, hogy publikus. A pen-en kívül nem tetszik semmi. Magától merül (erre nagyon hisztis vagyok), pedig már teljesen be configoltam mi futhat háttérben és mi nem. Sajnos az ujjlemnyomatolvasó 10/6 működik, P30 pro mindig benyalta pedig, szóval nem az ujjammal van a baj. Amúgy lassul néha, a fotók néha kriminálisak ( kezdetben azt mondták, hogy majd kalibrálja magát.. hát nem hozta meg a várakozás a jó képeket), gcam nincs. Meg úgy általában nem tetszik a UI. Töltés lassú a gyári töltővel. A pen király, de ennyi. Üzemidő nekem kritikus pont nála. 4 órás SOT a max, amit kihoztam.
-
trish92
csendes tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom, hogy a note 10-emet becserélem 7T Pro-ra. Mit gondoltok, érdemes váltani? 8 Proban csak azért nem gondolkodom, mert így majdnem nullásban ki tudom cserélni, sok lenne a felár érte. Vagy érdemes várni 8T-re, hogy lemenjen az ára a 8 pro-nak?
Már nagyon elviselhetetlen a samsung számomra... -
Olyat tudok mondani, ami nem az: Osmo 3. Túl nagy neki, és szoftverrel sem jött ki jól, elképesztően recegős képek születtek vele, igaz, a tapasztalatot 7 Próval szereztem.
Osmo 2 simán elbírja, de a mérete miatt épp, hogy csak befér. Súlyozni is épphogy, de ki lehet, de egy pici ellensúllyal az igazi, és akkor a méret sem annyira számít.
Az Osmo 4 jó lehet, mert ott növelték a teherbírást, és a kialakítása miatt a méret sem lehet akadály. -
ilyr
tag
Tud valaki olyan gimbal-t ami kompatibilis a 7T Pro-val és jól bevált?
-
tomp
félisten
Sok olyan telefon van ahol csak OIS van videónál is.
GCam csak OIS-t tud. Videónál is.
Összehasonlítottam a 4K30-on a gyári kamera appot, FiLMic Pro-t és a GCam-ot videózás közben
Gyári és a FiLMic Pro ugyan olyan finom mozgást adott vissza ha utóbbinál OIS+EIS volt bekapcsolva. Nem meglepő mivel a gyári is mind2-t használja.
GCam már "fickósabb" volt. Ilyen mozgás akkor van a FiLMic Pro-nál ha OIS módban van csak.
Viszont!
Ha elindítom a gyári kamerát, videó módba kapcsolom majd a háttérbe rakom és elindítom a GCam-ot akkor ott is van EIS... -
ilyr
tag
Kis keveredést vélek felfedezni a témában...
Az OIS főleg képekhez van kitalálva, a kamera lencséjét mozgatja a rázkódással ellentétes irányba. Az EIS meg csak videóhoz van, szoftveres megoldás ami egy nagyobb rögzített képből kivág egy kisebbett és ezt a kisebb ablakot annak megfelelően mozgatja, ahogy rázkódik a felvétel, összehasonlítva az előző képkockán lévő kulcs pontokat az új képkockán levővel. OIS-t nem szokták videóhoz használni, mivel a lencse mozgása a video közben némi "zselé" effektust eredményezne a képen.
A stabilizátor és az optikai szerény véleményem szerint ugyanaz, a fizikai stabilizációja a lencsének. EIS-t, azaz video stabilizációt (ami ugye szoftveres), tudtommal a GCam is tud. -
tomp
félisten
válasz
rankesz #2158 üzenetére
GCam csak OIS-t tud. Hiába van külön kapcsoló a stabilizátorhoz és az optikaihoz. Akkor is csak OIS van. Azaz a gyári kamera stabilabb videót tud és már a FiLMic Pro is. Illetve utóbbiban pontosan be tudjuk állítani a videó képet.
Több mint 1éve van meg az app. Ha most találnék rá lehetséges, hogy most is megvenném. :-) -
zoleeno1
veterán
Kezdem azt érezni, hogy én vagyok az egyetlen, aki elégedett a gyári appal és azt használom mindenre...
-
tomp
félisten
FiLMiC Pro appba is bekerült mind3 kamera és már nem csak OIS van hanem EIS is!
Sőt! Kapcsolgathatjuk is külön külön!
EIS, OIS, OIS+EIS.
Ezennel nálam videózásra csak a FiLMiC Pro maradt. -
-
waszabi07
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2143 üzenetére
Akkor még időben váltok ios-re :D
Amúgy kíváncsi leszek majd neked milyen lesz az ios, én úgy vagyok évek óta hogy megveszem az új oneplust vagy huaweit de elég hamar vissza vágyom ios-re, nagyon sok minden van ami jobb ott, minőségibb... szerintem. Persze ott is van hiba, pár dolog gyengébb ott is. -
beeep146
tag
válasz
tibcsi0407 #2143 üzenetére
Ahogy személyesen is mondtam a múltkor, őszintén remélem, hogy nem lesz csalódás az iOS neked, ős androidosnak. Ha meg igen, óccón átveszem...
-
waszabi07
aktív tag
Samsung az nekem sem soha.
Évek óta csak oneplus vagy apple telefonom van, ja meg volt egy huawei de az sem kéne.
Viszont oneplus 6-nál jobban meg voltam elégedve, nem volt ennyi hiba sem a telefonban sem a rendszerben, így én egyenlőre ezzel a gyártóval is befejezem így marad az apple... Ja és az apple watch is verhetetlen. -
tibcsi0407
félisten
válasz
waszabi07 #2138 üzenetére
Én is így gondolkozom. Nem igazán rajongok a notch-ért, de nálam most a VoWifi is feltétel, a Telekom pedig nem nagyon támogat Oneplus telefonokat, hiába maga a telefon tudja.
Samsung nem kellene, ha fizetnének sem, így marad az Apple. Bár az ökoszisztémától félek picit, de majd megszokom. -
waszabi07
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2137 üzenetére
na ja, lesz biztos sok jó dolog. 11 pro-n gondolkoztam de szerintem elég lesz a 11 is nekem most, kijelző mondjuk furcsa lesz de kapok egy jó kamerát meg egy sokkal jobb akksit
-
waszabi07
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2135 üzenetére
Lehet érdemes, bár új dizájnon kívül nem hiszem hogy lesz nagy újdonság idén, de majd meglátjuk.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem van mellette egy ipad napi használatban. Jó rendszer az ios, fluid, gyors, igényesek az appok stb.
De van rengeteg dolog, ami nélkül nem tudok meglenni és ios-en nem érhető el.Ahogy irtad is, semmi sem tökéletes, de telóban a OP szoftveresen biztosan az egyik legjobb.
-
skt
tag
válasz
*Mukeey* #2105 üzenetére
Nálam pont egy xs-t váltott, egyenlőre ismerkedünk, alapértelmezetten egy nagyon jó kis telefon, de nem hibátlan (mi az?). 6-7 éve használtam iPhone-t és apple termékeket. Nem átlag user vagyok, és a mobil/it-ban dolgozom. Egyre jobban púp volt a hátamon, szóval váltani kellett, majd az idő eldönti a többit
Esetlegesen bárkk aki váltani akar ios-ról vagy bármilyen véleményre kíváncsi állok rendelkezésre
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Albigator #2121 üzenetére
Igazad van, kinek ez kinek az.
Én amugy már vagy 3 szor az utóbbi években felváltva használtam kb fél évente almát meg oneplust vagy huaweit de valahogy mindig vissza húzott az ios.
Androidon mindig találtam pár apróságot ami mindig idegesített, viszont yt vanced az hiányozni fog nekem is de mindig kell kompromisszumot kötni sajnos. -
aprokaroka87
nagyúr
Simán lehet hogy weboldalon fut olyan kód amit nem igazán szeret az adott hardver, vagy valami általános probléma.
Ilyenkor érdemes megnézni pl Firefox-al is.
Rn7-en pl a Meizu oldala elég gyilkos tud lenni.
Amikor a Flyme os 7 " leírást " megnyitjuk, pillanatok alatt elfogy a Ram, de olyan szinten hogy a telefon lefagy, majd újra is indul :D -
Albigator
őstag
válasz
waszabi07 #2113 üzenetére
Amúgy szerintem nyugodtan visszatérhetsz Iphone-ra ha téged nem zavar, annak zártsága, behatároltsága.
Nekem vannak olyan dolgaim amit ott nem tudnék megoldani, de androidon tökéletesen működik ingyenesen,legálisan: pl: YT Vanced, gyári hívásrögzítés..
Van is egy kollégám aki mindig rágja a fülem, h miért nem veszek almát mert az annyira jó... De nem fogja fel igazából, hogy vannak olyan emberek akik nem bírják a korlátokat és azért maradnak androidnál inkább.Anno az OP5-öt csak hívásrögzítés miatt rootoltam, valamiért a jOnePlus Tools-os megoldás nem működött tökéletesen. + Ha már rootolva volt ment fel reklámblokkoló is. Ez az egyedüli ami most hiányzik mert sok appban megőrjítenek a reklámok.
-
waszabi07
aktív tag
-
pitiless
senior tag
válasz
vilmose33 #2115 üzenetére
Én meg cseréltem a feleségemmel telefont, ment neki a 7T Pro, nekem meg az iPhone 8 Plus. Nem mondom, hogy tökéletesen tudja pótolni a 7T Prot, de a CarPlay milliószor jobb, mint az Android Auto és ezért nekem már megérte. Elegem lett abból, hogy hívás közben a Waze dobja a GPS-t, zoomolási problémák vannak vele. Egyedül a fuel.io-t nem tudtam normálisan kiváltani.
-
Figura89
tag
-
dannyl
addikt
Nekem pl. nem fagy. Érdekes, hogy másnál miért. Nálam SOHA nem fagyott le, de tényleg. Pedig van megnyitva állandóan vagy 15-20 lap.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
vilmose33 #2111 üzenetére
vissza almára, érdekes módon ott nem fagy.
Ja és ott jó a fényérzékelő meg van proximity szenzor is. Inkabb elnézem a 60hz-es hd kijelzőt mint ezt a sok hibát egy 220 ezres telefonban. Pont ez hogy a chrome lerágott csont, fél év alatt sem tudták javítani, vicc az egész. -
vilmose33
őstag
-
waszabi07
aktív tag
Chrome-ot soha nem akarják javítani?
Undorító már ez hogy állandóan lefagy kb fél éve, sőt most találtam több alkalmazást is ami a telefont is le fagyasztotta...
Ha valakit érdekelne egy makulátlan 7t pro írjon nyugodtan, elég volt belőle ennyi úgy döntöttem... -
DefJamHUN
aktív tag
Valakinek infoja a 11 frissites idopontjarol?
-
skt
tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy 7T Pro-t hasznaltan, lenne is egy 160 korul. A telefont a nemet proshop oldalan vasaroltak. Az egyik kerdesem az lenne hogy erdemes e ezt a tupust meg megvenni, a masodik pedig, hogy a keszulekre vonatkozhat e a hivatalos oneplus garancia, es ezt esetleg letudom e ellenorizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASUS 18W USB ADAPTER