Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Koszi a tippet, sajnos nem talalok ilyesmit. OP2-rol jovok, ott kikapcsolhato, ahogyan irtad, de 3T-n nem talalok ilyesmit... Egyeb otlet esetleg?
szerk: ehh, de, ott lehet kikapcsolni, csak mashogy - balra swipe, es ott a tobbi lehetoseg...
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
"Novánál ez már régóta ismert jelenség"
Ha a Nova-t elfelejtem és a gyári launcherre rakok egy ON/OFF widgetet és azzal kapcsolom ki a képernyőt (és az egyben zárolja is a telefont) akkor sem tudom csak ujjlenyomattal feloldani. Kér PIN-t vagy mintát.
Ha a biztonság menüben a képernyő feloldás alatt "Nincs" vagy "Csúszkát" választok akkor egyből figyelmeztet, hogy törlődni fog minden ujjlenyomat is.
Tehát a kérdésem az, hogy milyen beállításokkal tudom a zárolt képernyőt feloldani csak ujjlenyomattal.
-
nickedez89
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
+1! Nem OP3-am van, de gyorstöltést használok minden nap, nincs vele semmi gond. Ha meg idő előtt el fog használódni az akku, akkor ott a garancia.
Nagyon ütős ajánlat lett ez is, ahogy az előd! Bekerülhetne már szolgáltatós ajánlatba felár nélkül!

Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest