Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz
hrvathg
üzenetére
Próbáld ki. Sim beállítások, alapértelmezett kártya > mindig kérdezzen
Intelligens visszahívás > be.
Illetve, letöltöd az apkpure-rol a truephone dialert. -
csipuka
senior tag
válasz
hrvathg
üzenetére

Most kifejezetten kiprobaltam, hogy beallitottam a Voda-t egy kontakthoz default-nak, mig a halozatnal a H2O a default-om. Szoval a tarcsazobol hivom ezt a szamot, es az altalam beallitott halon megy ki. Nem csak egyszer, hanem mindig. OP6T-m van megeccer mondom, Pie-al, es lusta vagyok a fiokbol (vagy ahova tettem) kivenni a 3T-t.
Amugy ha neked is megvan a tarcsazoban, miert nem probalod ki?
Egy bibi van, hogy ez a gyari tarcsazobol mukodik csak. Van egy widgetem a gyakori emberekhez, az speciel nem tudja ezt a contacthoz tartozo default SIM-et atvenni. -
sbwolf
aktív tag
válasz
hrvathg
üzenetére
Ez nem így van. Én alapból a pixelphonet használom tárcsázónak. (Már nem érhető el a playen.) De van olyan beállítás, hogy intelligens visszahívás. Próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Keresünk dokkolókat
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi