Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Maxentius #18 üzenetére
Tépelődőzáras?
Olyat még nem láttam, eddigCsak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.
Egyszerűen a telefon eltávolításához függőleges irányban több kiló erő szükséges. Ez 20-30g direktben, miközben a tépőzár rugalmas és csillapít is. Levenni úgy lehet, hogy lefeszítem az egyik végét emelve, nagy recsegések közepette. Füvön próbáltam úgy rázni a bicajt, hogy legyógyuljon róla. Nem ment. (tuti bolondnak néztek volna, ha nem a zárt kertben csinálom - Muksó áll és rázza a biciklikormányt, mint a vadállat!) Ha csak épp ráteszem a tartóra, akkor lehet nagy nehezen lerimánkodni, de a rázástól inkább összegyógyul. Amúgy meg a case-mate tok rajta van. Az is védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest