Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Maxentius
üzenetére
Tépelődőzáras?
Olyat még nem láttam, eddig
Csak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.
Egyszerűen a telefon eltávolításához függőleges irányban több kiló erő szükséges. Ez 20-30g direktben, miközben a tépőzár rugalmas és csillapít is. Levenni úgy lehet, hogy lefeszítem az egyik végét emelve, nagy recsegések közepette. Füvön próbáltam úgy rázni a bicajt, hogy legyógyuljon róla. Nem ment. (tuti bolondnak néztek volna, ha nem a zárt kertben csinálom - Muksó áll és rázza a biciklikormányt, mint a vadállat!) Ha csak épp ráteszem a tartóra, akkor lehet nagy nehezen lerimánkodni, de a rázástól inkább összegyógyul. Amúgy meg a case-mate tok rajta van. Az is védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.