- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Maxentius #18 üzenetére
Tépelődőzáras?
Olyat még nem láttam, eddigCsak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.
Egyszerűen a telefon eltávolításához függőleges irányban több kiló erő szükséges. Ez 20-30g direktben, miközben a tépőzár rugalmas és csillapít is. Levenni úgy lehet, hogy lefeszítem az egyik végét emelve, nagy recsegések közepette. Füvön próbáltam úgy rázni a bicajt, hogy legyógyuljon róla. Nem ment. (tuti bolondnak néztek volna, ha nem a zárt kertben csinálom - Muksó áll és rázza a biciklikormányt, mint a vadállat!) Ha csak épp ráteszem a tartóra, akkor lehet nagy nehezen lerimánkodni, de a rázástól inkább összegyógyul. Amúgy meg a case-mate tok rajta van. Az is védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest