- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
"Mivel a monitorként használat elég szélsőséges dolog..." Ez nem feltétlen igaz, az utóbbi években az a tapasztalatom, hogy egyre többen kötik rá a gépre(Itt nem csak a ph-s keménymagra gondolok.), de ott a smart opció is netezésre, amit mégtöbben használnak napi szinten. Semmivel sem szélsőségesebb dolog pc-re kötni a tv-t, mint plazmát venni, főleg manapság hiszen nem is gyártják már, jóformán csak használtan lehet beszerezni.
-
Imi1981
veterán
Hát lehet rosszúl tettem ,hogy nem vettem de már mindegy .Az a baj sokan felfújják a problémákat és én mint olvasó csak azt látom ,hogy gond van vele és eltántorított a plazma vásárlástól . A másik probléma ,hogy csak használtan tudtam volna venni garancia nélkül ami megint nem jó dolog . Tényleg már csak az oledben bízok ,hogy pár év múlva lesznek kisebb modellek elérhető áron . Addig meg elvagyok a samsung lcd-mel ,remélem bírja még jó ideig .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest