- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Most néztem, hogy F8500-ast lehet még kapni elég sok helyen csak horror az ár 700k és a fölött. Input lagja vállalható szemben a pana modeljeivel amik elvileg már alkalmatlanok játékra ha igaz az 50ms feletti érték. Vajon egy ilyen plazma bírná úgy a gyűrődést mint az lcd-m? Persze nem fenyeget a veszély hogy ilyet vegyek, kb esélytelen, 300K-ért maximum megérné, bár komoly a tudása: [link]
-
Interceptor
addikt
válasz
#32839680 #128 üzenetére
Nekem egy S2-esem van az amoled, de a kijelző még mindig olyan mint új korában, egy kék alapszínű háttér van kint kezdetek óta. Igaz sokat nem használom a telefont, jóformán csak telefonálásra és zenehallgatásra ha úton vagyok. Az lcd tv-m viszont 7 év alatt ha nem ment 4 évet folyamatosan akkor egyet sem
Ebbe vajon beledöglene egy lg fajta oled?
-
-
Interceptor
addikt
Teljesen egyetértek, viszont én már attol is megőrülnék ha külön blu-ray lejátszót kéne tartanom és pakolgatni bele a lemezeket(és azokat is valahol tárolni keresgélni köztük, védeni óvni stb) ha filmet akarok nézni. Halál.. Bár nyílván van beépített vinyós is, de akkor már jobb a pc, ahol már egy kattintással nyomom le a filmet és indítom a játékot. Esetleg alt tabbal váltogathatok éppen mit akarok.
-
Interceptor
addikt
Igazat adok a előttem szólonak haladnod kellene a korral
Mitől lenne kínlódás az egér és a billentyűzet? Számomra a létező leggyorsabb és legkényelmesebb eszközök. Engem a fogyasztás sosem érdekelt sokadlagos dolog, és nem feltétlenül hangos a pc, attól függ hogy építed meg. A legjobb ebben a rendszerben, hogy minden egy helyen van, és mindenre alkalmas. Játszani pedig nagyképernyőn a legkirályabb.
-
Interceptor
addikt
Heti kétszer asztal előtt ülve dolgozok széken monitorral bent(maradék 3 napot otthon), de ugyanúgy görnyedek, vagy lecsúszogatok a székről, nem bírok normálisan ülni rajta. Szóval nekem mindegy
Amúgy ágyon ülve rakok az egér pad alá magasítást(egy hasonló méretű de vastag könyvet), lábamat is feltudom húzni ha akarom, így tökéletes
-
Interceptor
addikt
"Lehet monitornak LCD tv-t venni, aztán lesz valami öszvér kiépítés ami leginkább semmire nem jó, vagy csak tényleg monitornak kényelmes." Ez csak a te berögzülésed. Nálam más volt a prioritás mint nálad, ha szórakozásról beszélünk nálam első a játék, és csak aztán a filmnézés. Nekem mindenképp az lcd volt az akkori legjobb választás. Ugyanabban az árkategóriában lévő Pana plazmának bizonyos szempontból nem volt jobb képe filmnézésre sem(nagybáttyámnak van olyan mai napig). Pl arcokon nem látszottak olyan jól a részletek ha árnyék vetült rájuk. A filmeket is gépről nézem 99%-ban és nem olyan borzalmas mint ahogy írod, nagy adag túlzás van abban amit mondasz. Egy 2011-től számított plazma nyilván jobb filmezésben.
A házimozizásról alkotott véleményed is engem igazol,a multbéli berögződésekkel kapcsoaltban. Nekem semmi bajom nincs az egérrelhasználattal a távirányító kapcsolóját százszor jobban utálom.
"Játékhoz meg rendes asztal, egér és billentyűzet kell. Vagy az ember vesz egy konzolt a tv-hez másfajta műfajhoz." Miért? Hova van ez írva? Ágyon ülve is lehet játszani, 1,5-1,6 méterről wireless egérrel és billentyűzettel. Teljesen jó. Ha akarom filmezéshez hátra is dőlhetek
Volt xbox 360-am is a konzol feelinget is ismerem.
-
Interceptor
addikt
Szerinted csak fotelből viszonylag messziről lehet egy tv-t nézni?
40 colos full hd lcd tv nézési távolsága megvan ugye? "mégis jobb ha mindent arra használnak amire kitalálták." Mint írtam ezek a tv-k mindenre jók már elég régóta, szóval ebből következik, hogy nem csak filmezésre vannak kitalálva. Több rugalmaságot ha kérhetem, pont ez a baj az emberek többségével, hogy van egy berögzült kép a multból a fejükben amihez makacsul ragaszkodnak.
"Mellesleg pár éve egy komoly 42"-os LCD árából kijött egy középkategóriás 50-es plazma, meg egy 24"-os IPS monitor." Mint írtam játékra jobb émény egy nagyobb megjelenítő mint egy 24-27 colos. Próbáld ki ha nem hiszed
Amúgy én 2008-ban vettem a tv-t, addig egy 21 colos monotoron toltam.
-
Interceptor
addikt
válasz
#72042496 #76 üzenetére
Enyém is már 7 éves, játékra, filmezésre, munkára és böngészésre használom, nagyrészt itthonról dolgozom szóval egész nap megy, fényerő is számít a világos szobában. Semmi más nem lenne erre alkalmas tartósan csak egy lcd tv. Nem tudom mi a helyzet az oleddel tartósság terén. Az biztos, hogy valamivel nagyobb az input lag, minden másban elvileg jobb mint az lcd, kivéve fényerő. 20-30ms már jó adat(enyém ennyit tud), viszont ezek az oledek 40-50 között mennek pc és game módban egyaránt, ki kellene valahogy próbálni gyakorlatban számít e.
-
Interceptor
addikt
Na ne mond, akkor miért van benne smart funkció? Ezek a tv-k már jó ideje alkalmasak böngészésre/munkára és játékra is. Monitorban nem nagyon van 40 colos, nemhogy 55(más élmény mint 24-27 colos egérvackon játszani), meg az ember minek tartson két drága megjelenítőt otthon, ha egy is képes ellátni mindent.
-
Interceptor
addikt
"Mivel a monitorként használat elég szélsőséges dolog..." Ez nem feltétlen igaz, az utóbbi években az a tapasztalatom, hogy egyre többen kötik rá a gépre(Itt nem csak a ph-s keménymagra gondolok.), de ott a smart opció is netezésre, amit mégtöbben használnak napi szinten. Semmivel sem szélsőségesebb dolog pc-re kötni a tv-t, mint plazmát venni, főleg manapság hiszen nem is gyártják már, jóformán csak használtan lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest