Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Bár név nélkül, de engem szólítottál meg, viszont kb. mindent elmondtak már előttem ezzel kapcsolatban. Ugye belátható, hogy rossz és rossz közt is lehet különbség, márpedig a pdf-ből vacakul generált "egy sor-egy bekezdés" epub/mobi a skála minősíthetetlen vége felé van valahol.
Persze a KOReader jó eséllyel tud rajta szépíteni, ahogy consono leírta, de mint sokszor említette már sok ember, a pdf nem ebook formátum. Amit pár perc alatt javíthatsz rajta Calibre vagy Sigil segítségével, azt helyben a KOReader is megoldhatja, de csodákra nem képes. Mégiscsak egy olvasó szoftverről beszélünk, így nem is feladata, minthogy egy statisztikai évkönyvből sem fog neked izgalmas krimit varázsolni.
Ha komolyabb javításra van szükség (ahogy írod: Egy normálisabb vertiót összedobása), az pedig ebook szerkesztő programmal is bőven több órás feladat, csináltam én is már párszor.
-
consono
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát a bekezdést elég nehéz átértelmeztetni még a Koreaderrel is
VAnnak rá opciók, lehet, hogy stíluskorrekciókban a "Ne legyen a bekezdések között távolság" és a sorkizárásos szövegigazítás kombinációja szebb olvasási képet eredményezne, de a kipróbálható file nélkül ez csak tipp. A tanulság megint az, szerintem, hogy a PDF nem ebook 
-
válasz
üzenetére
A feladat az, hogy ki kellene találni, hol van az eredeti bekezdések vége.
Mivel erre semmiféle információ nem elérhető a problémás mobi fájlban, a KOReader-nek sem tudod elmagyarázni ezt.
A problémás mobi fájl egy részlete konverziót követően:
<p>akarta az üzletet. Miközben leírta egy szalvétára az</p>
<p>adásvételi szerződés részleteit, a javasember tovább</p>
<p>mesélte, hogy Irma néni mennyire hálás volt idősebb</p>
<p>Ole Mbatiannak azért, hogy megmentette az életét, és</p>
<p>voltaképpen hálából festette le először a javasember</p>
<p>első feleségét egy napernyő alatt, azután pedig a fiát, </p>
<p>vagyis Olét, amint a patakparton játszik. Játszani</p>
<p>persze nem nagyon engedte, mert a festőállvány mögül</p>
<p>állandóan rászólt, hogy amennyire csak tud, álljon</p>
<p>mozdulatlanul azzal a faággal a kezében. </p>Ennek szerintem ilyennek kellene lennie:
<p>akarta az üzletet. Miközben leírta egy szalvétára az adásvételi szerződés részleteit, a javasember tovább mesélte, hogy Irma néni mennyire hálás volt idősebb Ole Mbatiannak azért, hogy megmentette az életét, és voltaképpen hálából festette le először a javasember első feleségét egy napernyő alatt, azután pedig a fiát, vagyis Olét, amint a patakparton játszik. Játszani persze nem nagyon engedte, mert a festőállvány mögül állandóan rászólt, hogy amennyire csak tud, álljon mozdulatlanul azzal a faággal a kezében.</p>Simán kicserélve minden </p><p> karaktersorozatot nem jó, mert akkor az egész szöveg egyetlen bekezdéssé válik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Videó stream letöltése
- Vicces képek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Windows 10
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
VAnnak rá opciók, lehet, hogy stíluskorrekciókban a "Ne legyen a bekezdések között távolság" és a sorkizárásos szövegigazítás kombinációja szebb olvasási képet eredményezne, de a kipróbálható file nélkül ez csak tipp. A tanulság megint az, szerintem, hogy a PDF nem ebook