Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Sok helyről visszaigazolták a dolgot, és bár a szoftveres fejlesztésekről mindenki nagyvonalúan megfeledkezik, de még így is elég nagy a nyereségük. Nemrég olvastam, hogy akár bajba is kerülhetnek a nagyon nyerészkedő gyártók, így a samu is, mert a gugli kezdi megunni, hogy milyen árakat diktálnak a nagyok.
A táblaforgalom alapján meg (bár a kedves modi véletlenül kivágta azt is) eléggé érezhető, hogy egyszerűen kezdi elveszteni a pozícióját az apple, és az árakkal kell operálnia.
-
törölt tag
Sajnos most épp nem érek rá, de ajd pár napot és majd még átgondolom
Hogy értsd: Cook szembemegy mindennel, amit Jobs képviselt 30x (34
) évig amik az Apple-t először felemelték, majd újra felemelték (a szakadék széléről) és már túl öreg (becsontosodott) hogy megváltozzon. De imádok tévedni, kívánom, hogy ne így legyen!(#29) metaboy: Ott a pont: "Kommersz irány" (+megjelenési rendszer totális felrúgása, kiszámíthatatlanság; most a "piac" és a részvényesek is bizonytalankodnak, mert vagy valami nagyon ütős nyuszit húz elő hirtelen Cook barátunk, vagy az pontot teszi fel az "I"-re, amivel kezdett 2012 év elején és akkor, ha valami csoda nem történik: az Apple leszállóágra vált)
"Gyűlöltem én minden munkámat is, melyet munkálkodom a nap alatt; mivelhogy el kell hagynom azt oly embernek, a ki én utánam lesz és ki tudja, ha bölcs lesz-é vagy bolond? és mégis uralkodik minden munkámon, a mit cselekedtem és bölcsen szerzettem a nap alatt!" (Salamon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy értsd: Cook szembemegy mindennel, amit Jobs képviselt 30x (34
) évig amik az Apple-t először felemelték, majd újra felemelték (a szakadék széléről) és már túl öreg (becsontosodott) hogy megváltozzon. De imádok tévedni, kívánom, hogy ne így legyen!