Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Ed3r_X_ #30 üzenetére

Meg 5-6 eve anyu vett vateran egy 4gb-s mp4 lejatszot, ami kb 128mb-s volt a valosagban.
    Meg aznap jeleztem az eladonak, aki atvetelkor meg mondta is, hogy informatikus, persze rogton elkezdett szabadkozni, hogy ez nem az o baja, o ezeket csak beszamolasba kapta, majd nagy nehezen felajanlotta az aranak a felet, amit peesze nem fogadtam el. Kis fenyegetes utan sikerult az egesz penzt visszakapni, cuccot visszaadtam, de persze neki allt feljebb.

A masik itt ph-n volt, egy moditol vetem egy pent, ami 32gb helyett azt hiszem 3-4gb volt csak, de o nagyon rendes volt, szerintem fogalma nem volt, hogy akitol szerezte, az atverte, azonnal visszaadta a penzt.

Az a mokas, amikor ujoncok kinaljak rendkivul kedvezo aron a peneket es az sd kartyakat, majd amimor rakerdezek, hogy tarhely garit ad-e ra, vagy ha megveszem es utana a tesztelesen megbukik, akkor szo nelkul viaazaveszi.
    Persze ilyenkor vagy szabadkozas, vagy elutsitas jon, esetleg tobbet nem is valaszol.
    Na ezeket kerulni kell.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés