Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
3066 28nmen gyartva. Big fejlesztés.

-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
Ráguglizva én is találtam pár találatot ahol ezt írják, de ahogy néztem mindegyiknek ugyanaz a forrása, ugyanonnan másolták.
Én Mali-400-ról tudok, ezt az információt kaptam a Rockchip-es kontaktomtól is. Az SGX540 már csak azért sem lehet szerintem, mert egyrészt visszalépés is lenne ami nem érdekük, pluszmunka is az áttervezés miatt, másrészt meg nincs is az ötös széria egyik tagjára sem érvényes licencmegállapodásuk, csak a hatosra.
Nem akarom bántani a kínaiakat, de sokszor azt sem tudják, hogy miről és mit beszélnek.
Majd ha már piacra került az első ezzel szerelt tablet kiderül, hogy mi az igazság. -
mate0023
tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
Pedig az rk3188-as tabletek sem olyan drágák.
2gb ram, 10.1" 1900*1200as felbontás ips panellel van már 260$-tól.
8"-on pedig kb 200$. -
JoeYi
őstag
"A referenciatabletről kiderült, hogy videolejátszásban kifejezetten jól teljesít, így a Full HD-s anyagokat nyolc órán át is lehet rajta nézni."
Aztán lefagy? elfüstöl?, többé nem kapcsol be?

Nyilván értem mire céloztak, de az akksi kapacitás ismerete nélkül ez csak marketing vakítás
-
GIJoe
addikt
Várós, komoly 1W körüli fogyasztással...

-
tjb007
nagyúr
Az LTE ennél is opcionális lesz, csak úgy mint az RK3188-nál. Az is úgy lett anno beharangozva, hogy integrált LTE modemmel fog érkezni, de nem lett belőle semmi (nem nehéz kitalálni, hogy miért nem).
(#1) Gusztáv
Mivel ez igazából nem más, mint az RK3066 28nm-en gyártva, ezért annál rosszabb biztosan nem lesz

-
Gusztáv
addikt
Ha hozza a RK3066 teljesítményét, és mindezt a kisebb csíkszélességnek köszönhetően kevesebb fogyasztással, melegedéssel, akkor a mindennapi használatra szánt tabletekbe tökéletes lehet. remélhetőleg a memória sávszélességen is javítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IFixIt iOpener Toolkit
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért remélhetőleg ez már majd nem annyira sokára meg fog változni.